📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
o.O patologia kurwaaa
film 3 fejk.... monitor CRT nie oświetla mu twarzy... pyzatym zabrał go z biurka bez odłączania? lol
Ktoś ostatnio słusznie to podsumował: ''Prawdziwego zwycięzcę nie poznaje się po tym, jak wygrywa, lecz po tym, jak przyjmuje porażkę''
jesli 3 filmik to nie fake powiedzmy to ja bym tego laptopa mu wyrzucil przeciez ;p
i chcialbym powiedziec ze 1 filmik mimo ze byl to nie bylo go calego wiec mod nie potrzebnie go usunął
i chcialbym powiedziec ze 1 filmik mimo ze byl to nie bylo go calego wiec mod nie potrzebnie go usunął
ej bo się zgubiłem to ubrał te buty w końcu ?
hahahah jaki lamus jakby mi koles komputer tak wzial to predzy by spadl z tych schodow niz z tym komputerem by zszedl xP
w czym problem lapek się poszkodowanemu należy a ten co z kompem leciał na dół to w ryj
po głębszym zastanowieniu mogę szczerze powiedzieć ze fejk
1. niema łuny do monitora
2. ten co kręci unika zbliżenia poszkodowanego kompa
3. na filmiku widać jak agresor wynosi kompa otwartą obudowę
4. kabli od monitora nie odczepisz tak szybko a wyrwanie ich nie jest tak łatwe
5. cięcie filmiku kiedy agresor zbliża się do monitora perfidnie musieli zauważyć ze złapali to ze monitor ani włączony ani podłączony
6. jak ten rzucił tym granatem to grający na lapku nie oberwał
a postać nadal zasuwała mimo tego ze pościł klawiaturę
fejk jak w m.. strzelił
po głębszym zastanowieniu mogę szczerze powiedzieć ze fejk
1. niema łuny do monitora
2. ten co kręci unika zbliżenia poszkodowanego kompa
3. na filmiku widać jak agresor wynosi kompa otwartą obudowę
4. kabli od monitora nie odczepisz tak szybko a wyrwanie ich nie jest tak łatwe
5. cięcie filmiku kiedy agresor zbliża się do monitora perfidnie musieli zauważyć ze złapali to ze monitor ani włączony ani podłączony
6. jak ten rzucił tym granatem to grający na lapku nie oberwał
a postać nadal zasuwała mimo tego ze pościł klawiaturę
fejk jak w m.. strzelił
Cóż - kiedyś też rozjebałem monitor, tylko było to bardziej efektowne. Po ok. 5 godzinnej pracy, nagle czuć swąd z obudowy, komp siada - po czym okazało się, że dysk twardy poszedł się jebać i efekty całej pracy...wcięło - jednym ciosem w środek monitora (starego typu) i więcej nie działał, a do tego ukazało się parę iskierek i dymku
Najważniejsze, że ma czyste skarpetki. Mógł chociaż zrobić coś takiego:
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
ten co grał na lapku nie zginął hahahaha weźcie filmik na cały ekran i patrzcie 25 sekundę postać cały czas stoi żenua po prostu tylko obrażają graczy cs'a :]
ten co grał na lapku nie zginął hahahaha weźcie filmik na cały ekran i patrzcie 25 sekundę postać cały czas stoi żenua po prostu tylko obrażają graczy cs'a :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów