Ogromne bryły gradu oraz bezstresowa reakcja amerykanów ;]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
u mnie ostatnio był grad, może nie taki duży jak tu, ale moj samochod stracił z 1 000 zł na wartości. Dach i maska...
W Polskich fabrykach pracują rumuny i inne turasy. Polacy jak chcą odłożyć kasy pracą fizyczną no to sory, nauka języka i za granicę na parę lat..
cieszą się bo pewnie chata i samochody ubezpieczone na taką sytuacje, nie doczytali pewnie tylko załączników "małym druczkiem" czyli np. ubezpieczalnia wypłaci odszkodowanie w wyniku strat spowodowanych czynnikami atmosferycznymi (jeżeli w pobliżu nie przelatywał żaden samolot ani stado dzikich gęsi lęcących na wczasy do mongolii).
Pod koniec filmu śmieją się jak spartanie gdy spadał na nich grad strzał
Nawet grad muszą mieć, kurwa, większy.
Ubezpieczyli to nie wnikają, a jak polaczek szkoduje kilkanaście złotych miesięcznie na ubezpieczenie domu i samochodu to potem kurwa płacze.
Gangplank ulti
alan10 napisał/a:
Naucz się pisać się naucz
Ciesz się, że napisałem to w miarę czytelnie bo na takiej bani to cud, że w klawiaturę trafiłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów