18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
Majozen 2014-03-09, 19:11 4
Mają chłopaki talent, no i najważniejsze fajne koleżanki
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-09, 20:48 3
Ja lubię niektóre graffiti. Ale Ci którzy malują coś na pociągach ale te pojebane tagi, powinni dostać srogi wpierdol.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-09, 20:55 1
Za karę to im się powinno domy pomalować włącznie z szybami. I farbę na ryj w gratisie.

Zgłoś
woofer51 2014-03-09, 21:03 1
Łapy ujebać przy samej dupie. Kurwa kozaki w 3 na dziadka
Zgłoś
Zielonek92 2014-03-09, 21:03 4
Lepiej malować coś takiego niż chuje i wyzwiska. Mnie sie podoba !
Zgłoś
Vadim 2014-03-09, 21:04 2
Za bydło i zwierzęta piwa nie ma.
Zgłoś
Dża 2014-03-09, 21:04 9
Złapać kurwa, i wystawić mandacik za każdy element pociągu do odmalowania.

Jak do końca życia, 80% pensji będzie oddawał kolei, to się kurwa zastanowi 10 razy.
Sztuka to sztuka, a tutaj jest uprawiany czysty wandalizm.
Oby po tym filmiku ich złapali i dojebali setne kary.
Zgłoś
kih0n 2014-03-09, 21:04 3
lubię to ale kurwa na starych składach jak u nas a nie na takich pięknych nowych pociągach... no kurwa.
jak widzę nabazgrany tag jakiegoś młodego ciula na nowej elewacji to mnie chuj strzela.
na prawdę to jest mega zajebiste i estetyczne ale kurwa na czymś smutnym/starym/brzydkim
a nie kurwa na nowym. to tak jakby dojebać wrzut na pomniku, a i takie debile się pewnie znajdą.
Zgłoś
bolo-1997 2014-03-09, 21:12 9
Pracowałęm swojego czasu przy czyszczeniu taboru właśnie z grafitti, i to jest po prostu czyste skurwiałe zło na jakies 10-15m2 szło zajebać się kolo 2-3 godzin przy używaniu srodków przeznaczonych do czyszczenia taboru, a nie daj boże farba zaczyna puchnąc to skłąd zostaję unieruchomiony do komisji oraz remontu przez co wiecej kasy zamiast na rozwój idzie na naprawe składu. (zauważe jeszcze ze cczyszczenie przeważnie nie odbywa się w pieknej myjni tylko najczęśćiej na dworzu w pełnym słońcu co dla ludzi usuwających to jest jak piekło)
Zgłoś
panchamityle 2014-03-09, 21:12 4
Ja pierdole, ale obrońcy prawa i moralności na sadolu. Żebyście się nie posrali, zajebista zajawka, adrenalina zapewniona i zostawiają po sobie chłopaki ślad. Do tego fajnie zmontowany film, choć panele dość słabe. Jebać SOK!
Zgłoś
crazY01 2014-03-09, 21:16 1
jestem za ALE za malowaniem starych pociągów.. a nie nowych..

poza tym jaka kurwa sztuka, jebneli napis..
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-09, 21:20 3
panchamityle napisał/a:

Ja pierdole, ale obrońcy prawa i moralności na sadolu. Żebyście się nie posrali, zajebista zajawka, adrenalina zapewniona i zostawiają po sobie chłopaki ślad. Do tego fajnie zmontowany film, choć panele dość słabe. Jebać SOK!

Chciałbym ci pospray'ować ściany domu, namalować kutasa na drzwiach i zamalować okna. Też bym miał zajawkę i adrenalinę. Jebać panchamityle!

Zgłoś
misiek08 2014-03-09, 21:24
Jestem za takim malowaniem szarych pociągów, ale można zrobić super sztukę nie brudząc okien...
Zgłoś
c................x 2014-03-09, 21:27 1
Chuj nie sztuka. Dojebali parę literek, pogrubili, podkreślili na kolorowo i jacy to nie są pro. Do tego ujebali całkiem ładny skład i strzelali z dupy do dziadka. Ciekaw jestem czy tak samo kozaczyliby do normalnego gościa około 30stki. Idź pan w chuj.
Zgłoś
MaagnuuM 2014-03-09, 21:28 5
Azalians napisał/a:

Może i dla niektórych to i "sztuka", ale dla mnie to wandalizm i głupota.

Wy jacyś pojebani jesteście? Ile Wy macie lat 50+ ? Sztuka i to piękna jak cały Hip-Hop Za dużo spiny. Wandalizm zaliczam do psucia np. patriotycznych tablic graffiti z tym się zgadzam, a taki pociąg od razu wygląda pogodniej! Pozdro
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów