Siemanko, dziś chciałem wam pokazać grafficiarzy z Zurychu Kolesie ładnie "kolorują" pociągi Polecam cały film ale dla leniuchów najlepsza część zaczyna się od 23:40.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może i dla niektórych to i "sztuka", ale dla mnie to wandalizm i głupota.
pedalska muzyka, pedalski temat filmu, pojebani pedalscy wandale.
pomaluja pociag, potem stoja w tlumie sluchaja jak ktos sie podnieca tym gownem, i wracaja do domu sie masturbowac
za takie cos powinna być stosowana najwyższa kara ... upierdolenie jaj przy samej dupie.
Nie miałbym nic przeciwko malowaniu pociągów, jeżeli robili by to na zlecenie PKP (i ich odpowiedników w innych krajach) ale z takim wyjątkiem że malowali by je np we wzory promujące kolej czy coś w tym rodzaju, coś co by nie niszczyło ich wyglądu. Jednak takich jak ci z filmu powinno się pałować.
Skurwysyństwo, nic więcej. Taki skład to niemałe pieniądze, z resztą nieźle obrazuje to u nas przekręt roku o tytule Pedolino. Też bym się w sumie bał wypuścić skład wart kilka milionów na tory wiedząc, że nawet na stacji jakiś kutas skłonny jest wybazgrolić na szybie THC czy inne, mało istotne gówna. Lubię oglądać grafitti, ale tylko i wyłącznie na przeznaczonych do tego murach/mostach. Takie demolowanie mienia państwa/miasta to (jak już wspominałem) czyste skurwysyństwo. Jeszcze jakie oburzenie, że konduktor ich nagrał/zdjęcia robił. No przecież to legalna sztuka i mord wandali nagrywać nie można, bo jeszcze Cię pobiją za to, że im kreowanie sztuki i szerzenie frajerstwa zabraniasz.
Ryje swoich matek niech opierdolą sprayem. Z pewnościa po lizaku dostaną.
To tak jakby ktoś pomalował sprayem mój samochód bo uważa że to ładne, co do upierdalania jaj to za dużo ale rączki bym ucinał za używanie do niewłaściwych celów...
chciałbym prawo gdzie jak sie złapie graficiarza-ciotę to po pierwsze płaci karę nawet do 10 tys złotych lub wiecej(zalezy co zniszczył ale minimum 5 tys zł) musi sam to wyczyścić bez pomocy i na dodatek osoba pokrzywdzona może sprawcy pomalować tak dom(nawet jeśli mieszka z rodzicami, niech gnojki lepiej wychowują swoje gówna) lub jego mieszkanie
Grafiti jest fajne ale w miejscach do tego stworzonych. Ostatnio jechałem skm w trójmieście, wsiadam do składu i tak jakoś dziwnie ciemno za oknami. Wychyliłem się przez drzwi na kolejnej stacji i widzę, że pół pociągu upierdolone grafiti. Chuj mnie jasny strzela jak widzę coś takiego. Ładne te skm nie są ale estetyczne i przyjdzie ci taki skurwiel to nawet nie wiesz na jaką stacje wjeżdżasz bo ci szyby kretyn zamaluje ...
Złapać takiego i upierdolić ręce.
Złapać takiego i upierdolić ręce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów