Siemanko, dziś chciałem wam pokazać grafficiarzy z Zurychu Kolesie ładnie "kolorują" pociągi Polecam cały film ale dla leniuchów najlepsza część zaczyna się od 23:40.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
malowanie pociągów i niszczenie elewacji to debilizm.... moze i fajnie to wyglada ale niech to bedzie w innych miejscach
takie małpy powinny być zatrudnione na kolei w charakterze trakcji.
Łapy bym poucinał skurwysynom bez sądu.
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Do takich to służby ochrony kolei powinny strzelać bez ostrzeżenia. Zwykłe szkodniki do wyeliminowania. To ma być sztuka? Ujebanie pomalowanego pociągu jakimiś napisami? A już najbardziej mnie rozwaliły te odblaskowe kamizelki - bezpieczeństwo przede wszystkim.
Miałem kiedyś sytuację, jak jechałem pociągiem to o mało co nie przepierdolił bym stacji bo jakiś "artysta" zamalował całe okno. :/ Owszem Graffiti mi się podoba ale na ruderach szpecących miasto.
Tak się składa, że pracuję przy usuwaniu tego typu malunków z Krakowskich tramwajów. Gdyby karą za takie numery była właśnie przymusowa praca na moim stanowisku to gwarantuję, że po miesiącu już by im nigdy nie przyszedł do głowy taki głupi pomysł. O ile z szyb takie "malunki" schodzą bezproblemowo, tak już w przypadku innych powierzchni jest o wiele, wiele gorzej. No ale u nas w Polsce nikt się tym nie przejmuje, nie ma nawet co liczyć na wszczęcie jakiegoś dochodzenia w celu odnalezienia sprawcy, bo przecież się "odmaluje". Sam osobiście już kilka razy, przeglądając zapisy z monitoringu w wagonach byłem w stanie wypatrzeć sprawcę, no ale i tak szefostwo tylko rozkładało ręce twierdząc, że przecież policja i tak nic z tym fantem nie zrobi.
Mało co mnie wkurwia równie mocno jak ci jebani w dupe graficiarze.
Zejście z mostu Poniatowskiego w wawie było całe zajebany chujowymi tagami i innym gównem.
Jakiś czas temu (3 miesiace moze) wyremontowali to na błysk, nie minął kurwa może tydzień i już było napierdolone farby od nowa. Próbowali to odczyścić, ale chyba się poddali, bo coraz więcej jest tego.
I po chuj coś w tym państwie odnawiać, po chuj ma być ładnie jak wpadnie paru imbecyli i robi chlew od nowa.
Zejście z mostu Poniatowskiego w wawie było całe zajebany chujowymi tagami i innym gównem.
Jakiś czas temu (3 miesiace moze) wyremontowali to na błysk, nie minął kurwa może tydzień i już było napierdolone farby od nowa. Próbowali to odczyścić, ale chyba się poddali, bo coraz więcej jest tego.
I po chuj coś w tym państwie odnawiać, po chuj ma być ładnie jak wpadnie paru imbecyli i robi chlew od nowa.
Jacy wszyscy żądny sprawiedliwości ale jeśli ktoś by zaproponował właśnie za tego typu przewinienia prostą karę publicznego biczowania to zaraz by się podniósł wrzask że jak tak można, przecież to tylko jakieś rysunki, to barbarzyństwo itd.
Jeszcze żeby to graffiti było jakieś ładne i w miejscach w którym nikomu nie przeszkadza to spoko, ale nie kurwa na pociągach. Zawsze chciałem złapać takiego typa i mu zasprejować mordę, wtedy by miał problem.
Graffiti jest fajne, ale tylko w miejscach gdzie ładny malunek nie przeszkadzałby nikomu, ale tutaj jakieś durne napisy. Na chuj to komu? W moim mieście Gieksa owszem odwala zwykłe napisy często z błędami (tępe chuje), ale czasami jestem pod wrażeniem pomysłowości i wykonania typu drzewko jako symbol miasta i odwrócone sztandary innych klubów naprawdę wyszły ładnie, ale to w miejscu ledwo widocznym. Całe te tagowanie to moim zdaniem jawne pedalstwo.
tępe kurwy umysłowe po 8 klasach podstawówki, no max zasadniczej zawodowej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów