18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
pelson1994 2014-03-09, 23:26
malowanie pociągów i niszczenie elewacji to debilizm.... moze i fajnie to wyglada ale niech to bedzie w innych miejscach
Zgłoś
WalniętyKnur 2014-03-09, 23:40
takie małpy powinny być zatrudnione na kolei w charakterze trakcji.
Zgłoś
Dobrutro 2014-03-09, 23:55
Po mordzie niech sobie wypsika tym sprayem.
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2014-03-09, 23:59 1
Łapy bym poucinał skurwysynom bez sądu.

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
Insaner 2014-03-10, 1:33 2
Do takich to służby ochrony kolei powinny strzelać bez ostrzeżenia. Zwykłe szkodniki do wyeliminowania. To ma być sztuka? Ujebanie pomalowanego pociągu jakimiś napisami? A już najbardziej mnie rozwaliły te odblaskowe kamizelki - bezpieczeństwo przede wszystkim.
Zgłoś
chujdupa 2014-03-10, 1:34
"Na chuju se namaluj" słyszałem wiele razy
Dobre style, żadne bohomazy!
Zgłoś
Maldini321 2014-03-10, 1:36
Miałem kiedyś sytuację, jak jechałem pociągiem to o mało co nie przepierdolił bym stacji bo jakiś "artysta" zamalował całe okno. :/ Owszem Graffiti mi się podoba ale na ruderach szpecących miasto.
Zgłoś
HiSpect 2014-03-10, 7:08 2
Tak się składa, że pracuję przy usuwaniu tego typu malunków z Krakowskich tramwajów. Gdyby karą za takie numery była właśnie przymusowa praca na moim stanowisku to gwarantuję, że po miesiącu już by im nigdy nie przyszedł do głowy taki głupi pomysł. O ile z szyb takie "malunki" schodzą bezproblemowo, tak już w przypadku innych powierzchni jest o wiele, wiele gorzej. No ale u nas w Polsce nikt się tym nie przejmuje, nie ma nawet co liczyć na wszczęcie jakiegoś dochodzenia w celu odnalezienia sprawcy, bo przecież się "odmaluje". Sam osobiście już kilka razy, przeglądając zapisy z monitoringu w wagonach byłem w stanie wypatrzeć sprawcę, no ale i tak szefostwo tylko rozkładało ręce twierdząc, że przecież policja i tak nic z tym fantem nie zrobi.
Zgłoś
hpiotrekh 2014-03-10, 8:41
Mało co mnie wkurwia równie mocno jak ci jebani w dupe graficiarze.
Zejście z mostu Poniatowskiego w wawie było całe zajebany chujowymi tagami i innym gównem.
Jakiś czas temu (3 miesiace moze) wyremontowali to na błysk, nie minął kurwa może tydzień i już było napierdolone farby od nowa. Próbowali to odczyścić, ale chyba się poddali, bo coraz więcej jest tego.
I po chuj coś w tym państwie odnawiać, po chuj ma być ładnie jak wpadnie paru imbecyli i robi chlew od nowa.
Zgłoś
Foris 2014-03-10, 9:18 1
Jacy wszyscy żądny sprawiedliwości ale jeśli ktoś by zaproponował właśnie za tego typu przewinienia prostą karę publicznego biczowania to zaraz by się podniósł wrzask że jak tak można, przecież to tylko jakieś rysunki, to barbarzyństwo itd.
Zgłoś
Rafixo 2014-03-10, 9:20
Jeszcze żeby to graffiti było jakieś ładne i w miejscach w którym nikomu nie przeszkadza to spoko, ale nie kurwa na pociągach. Zawsze chciałem złapać takiego typa i mu zasprejować mordę, wtedy by miał problem.
Zgłoś
Enkipata 2014-03-10, 9:28
Graffiti jest fajne, ale tylko w miejscach gdzie ładny malunek nie przeszkadzałby nikomu, ale tutaj jakieś durne napisy. Na chuj to komu? W moim mieście Gieksa owszem odwala zwykłe napisy często z błędami (tępe chuje), ale czasami jestem pod wrażeniem pomysłowości i wykonania typu drzewko jako symbol miasta i odwrócone sztandary innych klubów naprawdę wyszły ładnie, ale to w miejscu ledwo widocznym. Całe te tagowanie to moim zdaniem jawne pedalstwo.
Zgłoś
hpiotrekh 2014-03-10, 9:33 1
tępe kurwy umysłowe po 8 klasach podstawówki, no max zasadniczej zawodowej...
Zgłoś
MorymOO 2014-03-10, 10:18
Jedyny ciekawy moment tego filmu 1;38 do 1;45

Pozdro pińcet
Zgłoś
eMCeONe 2014-03-10, 17:32
Jeżeli chcesz pokazywać wholecary i wholetrainy to pokaż chociaż jakieś stylówki a nie z szajsem wyskakujesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów