📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nacjonalistyczne gowno w tle.
gimbusy powyżej biorą z pupy do papy!
Nie jestem kibicem... mam gdzies pilke wole sporty motorowe.. ale mniejsza... Sa dwa rodzaje kiboli. Jedni to jak napisal poprzednik ZWIERZETA, ktore chodza na mecz po to by komus dojebac albo cos zniszczyc, a sa tacy do dla nich pilka jest zyciem, i kibicuja jak moga, a nie robia burd i nie niszcza mienia...
Przynajmniej to jakoś wygląda, w większości zajebiście namalowane.
I pewnie nie zostało namalowane przez bandę pojebów wskakujących na peron i malujących cały pociąg gównianymi wzorkami.
I pewnie nie zostało namalowane przez bandę pojebów wskakujących na peron i malujących cały pociąg gównianymi wzorkami.
kibole by narysowali kutasy i teksty typy legia to huj, a nie takie rzeczy...
moonmaker05 napisał/a:
kibole by narysowali kutasy i teksty typy legia to huj, a nie takie rzeczy...
Znasz to z autopsji
Gadajcie co chcecie ale jeżeli są to ostatni patrioci to ide razem z nimi...
Wkurwia mnie wrzucanie każdego kibica do jednego wora , jeżeli nigdy nie kibicowaliście to zamknąć dupy bo nawet niewiecie jak to jest .. ! Wiadomo że stereotyp jest taki że Kibic to odrazu wszystko rozpierdala , bo to Ci mówi telewizja , przecież telewizja Ci nie pokaze , jak kibice pomagają domom dziecka , i ogólnie robią coś dla kraju , bo po co ma to pokazywać ? Pozdro dla normalnych .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów