18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
maksymilian45 2014-07-06, 0:07 1
cenius napisał/a:

Kopac leżącego po głowie?

Chyba gorzej jest tylko urodzić się cyganem.

Wbija mu przesłanie z tego spotkania do głowy
Zgłoś
thcthc 2014-07-06, 0:08 1
tylko kurwy bez zasad kopia jednego w kilku, co nie zmienia faktu ze uwielbiam ogladac takie filmiki
Zgłoś
m................z 2014-07-06, 0:08
@up
a temu że nie
Można komuś tak najebać jak zrobił coś na prawdę złego tobie czy twojej rodzinie
Zgłoś
hehehoskarek 2014-07-06, 0:09 1
ja bym jeszcze troche dopierdolił temu grzybowi

HEEHEEEHEHEEHE
Zgłoś
PANZERSZTIFLE 2014-07-06, 0:11 1
Browar za materiał, jednak wkurwia mnie takie coś gdy ktoś nie broni się leży cały w krwi, a drugi go napierdala. Nosz kurwa zachowanie gorsze od małpy z powiększonym Mc zestawem chorób umysłowych.
Wystarczy kontrolny wpierdol, a nie katowanie już bezbronnego debila.
Zgłoś
Akli 2014-07-06, 0:22 3
Tak mi się przypomniało

Zgłoś
OliverSucks 2014-07-06, 0:28
Dam piwo bo wpierdolili graficiarzowi, których nie trawię.
Niby nigdy mi jakoś to nie przeszkadzało, ale od kiedy na każdym nowym, starym, prywatnym, państwowym czy chuj wie jakim budynku są te bazgroły, to eksterminował bym wszystkich.
Zgłoś
garota 2014-07-06, 0:57
Chłopaki z Indecline wrzucili to do BumFights. Btw. nie kopie się leżącego? Nie kopie się nieprzytomnego, a jak ktoś chce ci rozjebać łeb na ulicy, to napierdalasz go tak aby nie najebał ciebie. Kurwa dzieciaki, chuja wiecie a gadacie...

@up

Taaa tylko to graficiarze wjebali typowi za to że zamalował ich wrzutę.
Zgłoś
cenius 2014-07-06, 1:06 4
up debilu

gdzie ten graficiarz chciał komuś wpierdolić?

Naszli go od tyłu, skopali po mordzie nawet jak się nie ruszał.

Wyjdz czasem ze swojej pragi, wyłącz bonusa i na miłośc boską, nie rozmnażaj się.
Zgłoś
lllllll 2014-07-06, 1:32 1
@cenius
Koleś za samo zamalowanie dostał wcześniej po twarzy 'uczciwie', za to że zamalował, po czym wrócił z tym siodełkiem (Żeby się zemścić, a nie przysiąść do konwersacji, to chyba jasne). Sam się prosił...
youtu.be/s3M1X7GIfOg?t=31m35s dla wnikliwych
Zgłoś
Zanzazaar 2014-07-06, 9:40
cenius napisał/a:

Kopac leżącego po głowie?

Chyba gorzej jest tylko urodzić się cyganem.

I dobrze, że kopali. W dupę sobie zasady wsadźcie. Nie wiem za co tam konkretnie dostał, ale dobrze że dostał - każdy kutas z tymi farbami powinien wpierdol dostawać za brudzenie muru. A czy stoi czy leży parę kopów się należy. Lać, póki to się rusza. Chodzi mi tylko o tych nocnych marków, rzecz jasna, co nie mają zgody na zostawianie gówna po sobie.
Zgłoś
Novik 2014-07-06, 11:49
hehehehe pięknie mu wchodziły buty
Zgłoś
m................z 2014-07-06, 11:50
garota napisał/a:

Chłopaki z Indecline wrzucili to do BumFights. Btw. nie kopie się leżącego? Nie kopie się nieprzytomnego, a jak ktoś chce ci rozjebać łeb na ulicy, to napierdalasz go tak aby nie najebał ciebie. Kurwa dzieciaki, chuja wiecie a gadacie...

Nie wiem czy śmiać się czy płakać bo masz 30 lat a jesteś głupszy od przeciętnego 15 latka. Może masz jakiś uraz? Jakieś traumatyczne przeżycie z dzieciństwa o którym chcesz nam opowiedzieć?
Zgłoś
Schabik 2014-07-06, 12:00
Ja myślałem że wojny grafficiarzy polegają na zamalowywaniu swoich prac i prześciganiu się w pomysłach na te prace a nie napierdalaniu innych butem po łbie, ale co ja tam wiem...

Tak jak tutaj np.: twistedsifter.com/2012/01/banksy-vs-robbo-war-in-pictures/
Zgłoś
MaczoJuh 2014-07-06, 15:49
i chuj, po oczku ;D prawdopobonie bd juz slepy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów