📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
cenius napisał/a:
Kopac leżącego po głowie?
Chyba gorzej jest tylko urodzić się cyganem.
Wbija mu przesłanie z tego spotkania do głowy
tylko kurwy bez zasad kopia jednego w kilku, co nie zmienia faktu ze uwielbiam ogladac takie filmiki
@up
a temu że nie
Można komuś tak najebać jak zrobił coś na prawdę złego tobie czy twojej rodzinie
a temu że nie
Można komuś tak najebać jak zrobił coś na prawdę złego tobie czy twojej rodzinie
ja bym jeszcze troche dopierdolił temu grzybowi
Wystarczy kontrolny wpierdol, a nie katowanie już bezbronnego debila.
Dam piwo bo wpierdolili graficiarzowi, których nie trawię.
Niby nigdy mi jakoś to nie przeszkadzało, ale od kiedy na każdym nowym, starym, prywatnym, państwowym czy chuj wie jakim budynku są te bazgroły, to eksterminował bym wszystkich.
Niby nigdy mi jakoś to nie przeszkadzało, ale od kiedy na każdym nowym, starym, prywatnym, państwowym czy chuj wie jakim budynku są te bazgroły, to eksterminował bym wszystkich.
Chłopaki z Indecline wrzucili to do BumFights. Btw. nie kopie się leżącego? Nie kopie się nieprzytomnego, a jak ktoś chce ci rozjebać łeb na ulicy, to napierdalasz go tak aby nie najebał ciebie. Kurwa dzieciaki, chuja wiecie a gadacie...
@up
Taaa tylko to graficiarze wjebali typowi za to że zamalował ich wrzutę.
@up
Taaa tylko to graficiarze wjebali typowi za to że zamalował ich wrzutę.
up debilu
gdzie ten graficiarz chciał komuś wpierdolić?
Naszli go od tyłu, skopali po mordzie nawet jak się nie ruszał.
Wyjdz czasem ze swojej pragi, wyłącz bonusa i na miłośc boską, nie rozmnażaj się.
gdzie ten graficiarz chciał komuś wpierdolić?
Naszli go od tyłu, skopali po mordzie nawet jak się nie ruszał.
Wyjdz czasem ze swojej pragi, wyłącz bonusa i na miłośc boską, nie rozmnażaj się.
@cenius
Koleś za samo zamalowanie dostał wcześniej po twarzy 'uczciwie', za to że zamalował, po czym wrócił z tym siodełkiem (Żeby się zemścić, a nie przysiąść do konwersacji, to chyba jasne). Sam się prosił...
youtu.be/s3M1X7GIfOg?t=31m35s dla wnikliwych
Koleś za samo zamalowanie dostał wcześniej po twarzy 'uczciwie', za to że zamalował, po czym wrócił z tym siodełkiem (Żeby się zemścić, a nie przysiąść do konwersacji, to chyba jasne). Sam się prosił...
youtu.be/s3M1X7GIfOg?t=31m35s dla wnikliwych
cenius napisał/a:
I dobrze, że kopali. W dupę sobie zasady wsadźcie. Nie wiem za co tam konkretnie dostał, ale dobrze że dostał - każdy kutas z tymi farbami powinien wpierdol dostawać za brudzenie muru. A czy stoi czy leży parę kopów się należy. Lać, póki to się rusza. Chodzi mi tylko o tych nocnych marków, rzecz jasna, co nie mają zgody na zostawianie gówna po sobie.Kopac leżącego po głowie?
Chyba gorzej jest tylko urodzić się cyganem.
garota napisał/a:
Chłopaki z Indecline wrzucili to do BumFights. Btw. nie kopie się leżącego? Nie kopie się nieprzytomnego, a jak ktoś chce ci rozjebać łeb na ulicy, to napierdalasz go tak aby nie najebał ciebie. Kurwa dzieciaki, chuja wiecie a gadacie...
Nie wiem czy śmiać się czy płakać bo masz 30 lat a jesteś głupszy od przeciętnego 15 latka. Może masz jakiś uraz? Jakieś traumatyczne przeżycie z dzieciństwa o którym chcesz nam opowiedzieć?
Ja myślałem że wojny grafficiarzy polegają na zamalowywaniu swoich prac i prześciganiu się w pomysłach na te prace a nie napierdalaniu innych butem po łbie, ale co ja tam wiem...
Tak jak tutaj np.: twistedsifter.com/2012/01/banksy-vs-robbo-war-in-pictures/
Tak jak tutaj np.: twistedsifter.com/2012/01/banksy-vs-robbo-war-in-pictures/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów