📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dostał w łeb, bo potagował tamtemu prace
i to skateboarderzy spuścili mu wpierdol jebać skate,zabijac matki deskorolkowców niech kurwy zdechną na raka
czemu?
bo skateboarding, graffiti, i break dance to 3 odłamy jednej kultury z wczesnego san Francisco
a tu widać ze sztama ta nie obowiązuje w europie.deski przeciw rowerom,rolki przeciw rowerom,
tylko pierdolona wojnę potrafimy toczyć
jeżdżę na desce i będę skurwysynem bo tak mnie wychowują przykłady z życia i internetu,
czemu?
bo skateboarding, graffiti, i break dance to 3 odłamy jednej kultury z wczesnego san Francisco
a tu widać ze sztama ta nie obowiązuje w europie.deski przeciw rowerom,rolki przeciw rowerom,
tylko pierdolona wojnę potrafimy toczyć
jeżdżę na desce i będę skurwysynem bo tak mnie wychowują przykłady z życia i internetu,
Myśli że jak nawalił komuś na ścianie taki bohomaz to jest od razu artystą?
Takie wartości jak honor już dawno nie są na czasie, ja rozumiem komuś wpierdolić ale kopać kogoś po głowie tyle razy mimo, że nawet się nie broni to już jest maksymalne frajerstwo. To się mogło skończyć dla niego nawet śmiercią, zabić kogoś za deskę, rower czy graffiti?
kazdego "artystę" który nie ma przy sobie pisemnej zgody właściciela powierzchni zamazywanej sprejem (nie interesuje mnie, czy to są sztuki prawdziwe, czy tylko jakieś krzywe mazajki typu "legia chuj" czy "żydzew") powinien zostać od razu na miejscu zatrzymania rozstrzelany
pedał bije pedała... Coś cudownego, perpetum mobile czyszcza społęczeństwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów