twoja stara napierdala
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przecież to jest matka Athene
Lepsze jazdy były, jak ona z starszym synem w WOWa grali...
Lepsze jazdy były, jak ona z starszym synem w WOWa grali...
Nie jest ruda, cycki już nie te, pewnie cellulitu ma ze dwa metry kwadratowe - ale da się lubić. Lepiej spędzić z taką wieczór przy browarze i dobrej grze niż z jakimś plastikiem, pierd..ąc o Hance i Jej kartonach
No japierdoleqrwajegomac to juz nawet w tym temacie przesladuja mnie te kartony. Kiedy w koncu przestaniecie ?
Za 50 lat tak będzie wyglądać emerytura obecnych w przedziale <20
glen1428 napisał/a:
Przymajmniej wyluzowana i nie pierdoli do krzyzyka non stop.
Krzyżyk dobrze napierdala
Dla tych co nie łapią to jest perkusista Luxtorpedy.
hardkorowa babka napierdala w CODa HAHA dobra jest szacun babciu
zrozumiałem tylko pussy
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów