📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jarają was takie pedalskie filmy?
to coś dla mnie , stali bywalcy wiedzą co co chodzi
@bronek_komar
to jest tylko pedalskie... ty na dodatek masz jeszcze jakąś pleśń na kutasie i jesteś zdrowo jebnięty
to jest tylko pedalskie... ty na dodatek masz jeszcze jakąś pleśń na kutasie i jesteś zdrowo jebnięty
Pozostawie to bez komentarza, bo nie mam bladego pojecia jak to skomentowac/opisac...
Siadaj,nie komentuj,korzystaj
Siadaj,nie komentuj,korzystaj
Ja pierdole. Widać kutasa a ci już zamaskowani homoseksualiści się odzywają, że to sadol... Ciekawe jak szczacie.
Ja wiem jak to nazwać - gówniana wrzuta
Czóbaka, chyba chujowa?
za chwile wszystko okaze sie pedalskie, nawet posiadanie chuja bo juz wtedy mozesz byc pedalem
za chwile wszystko okaze sie pedalskie, nawet posiadanie chuja bo juz wtedy mozesz byc pedalem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów