18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
W kafejce internetowej, w której grał ten nieboszczyk, było około 30 osób. Żaden z nich nie zareagował, bo żaden nie był świadomy, że od kilku godzin Tajwańczyk siedzi nieruchomo w fotelu (z wyciągniętymi rękoma) i nie żyje.

Wiadomo, że wcześniej spędził on 23 godziny w League of Legends. Wszystko dlatego, że tajwańska wersja miała w ostatnich dniach spory bonus do expa.

Nie wiadomo, co było powodem śmierci, ale podejrzewa się ukrytą chorobę. Bądźmy szczerzy – 23 godziny grania to nic wielkiego dla typowego no-life’a.

źródło

[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-02-06, 01:20 ]
jest i film - dobrze, że z napisami

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
Lashlo 2012-02-04, 10:28 2
I nie jest to Aexalven!
Zgłoś
Bakcyl 2012-02-04, 10:32 5
Mi się wydaje, że nie usunął bezpiecznie urządzenia podpiętego do USB.

Zgłoś
avalanch 2012-02-04, 10:41 23
Zgłoś
konto_dla_ciebie 2012-02-04, 11:17 5
BongMan napisał/a:

Ja nie jestem no-lifem, ale zdarzyło mi się kiedyś 20 godzin grać w Wiedźmina. No ale to Wiedźmin, jedna z najlepszych cRPG jakie powstały,

Nie ma to jak pograć z botami

BongMan napisał/a:

a nie jakaś chujowa tajwańska klikanka.

Czy masz w ogóle jakiekolwiek pojęcie o czym piszesz Uwielbiam ludzi takich jak Ty - z 0-wą wiedzą snujące swoje zajebiste teorie... byle coś napisać powiedzieć
Zgłoś
Potheaderinho 2012-02-04, 11:34
Dostał bana'na...
Zgłoś
Boss-man 2012-02-04, 12:12 5
Nie chce podwyżki, po co trzynastka,
To wszystko tylko szczęścia namiastka,
A szczęście dla mnie to praca szczera,
Dwanaście godzin przy komputerach,

Nie wzbraniaj ojcze, precz z oczu matko!
Nie dla mnie żona i dzieci stadko,
Jeść, spać, dorastać ja pragnę w biurze,
I umrzeć... z dłońmi na klawiaturze!
Zgłoś
m................s 2012-02-04, 12:15 2
polakierować go i można wynajmować jako manekina, w garniturze będzie zajebiscie komponował sie z fortepianem
Zgłoś
BongMan 2012-02-04, 13:07 3
konto_dla_ciebie napisał/a:

Nie ma to jak pograć z botami

Grałem w Tibię, WoW'a, Metin, Lineage, CS'a, CoD'a i Battlefielda i jeszcze kilka innych gier online. Ludzie, których tam spotkałem to zbieranina najgorszych kretynów, imbecyli, chamów i dzieci neo. Wolę zatem boty. Ba, wolałbym nawet grać w bierki z własnym cieniem niż w cokolwiek innego z którymkolwiek z debili, których spotkałem w wyżej wymienionych grach.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Avalansh 2012-02-04, 13:26 3
BongMan napisał/a:

Grałem w Tibię, WoW'a, Metin, Lineage, CS'a, CoD'a i Battlefielda i jeszcze kilka innych gier online. Ludzie, których tam spotkałem to zbieranina najgorszych kretynów, imbecyli, chamów i dzieci neo. Wolę zatem boty. Ba, wolałbym nawet grać w bierki z własnym cieniem niż w cokolwiek innego z którymkolwiek z debili, których spotkałem w wyżej wymienionych grach.

Jak się nie ma kolegów to się gra z botami

I'm your the worst nightmare.
Zgłoś
kaiel 2012-02-04, 13:46
proszę spojrzeć jakie dziury wyszurał w wykładzinie...
to był symulator roweru bez hamulców

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2012-02-04, 14:00
Eeeee tam da sie grac conajmniej 8-10h z przerwa na ladowanie mapy(wtedy mozna isc siku i kupku) a jedzenie wczesniej i pozniej. Lubie tak spedzac wieczory ale pewnie dlatego ze nie mam kolegow. I chuj z tym! mam 30 i moge napierdalac na rankedach!
Zgłoś
koras1897 2012-02-04, 14:06 2
BongMan napisał/a:

Wszędzie spotykałeś debili, cóż swój do swojego ciągnie ja grałem kiedyś w Tibię i spotkałem naprawdę dużo bardzo fajnych ludzi, oczywiście jest też dzieciarnia i chamstwo, ale wystarczy takich typów zignorować. Teraz gram w lola i również nie narzekam, może to ty jesteś jakiś pojebany, a nie wszyscy w około?
Zgłoś
ogonix 2012-02-04, 14:15
tylko, że League of Legends to zupełnie inna gra, to nie żadne mmorpg jak tibia czy wow, a MOBA. nie musisz grac po 20h dziennie zeby wbijac lvle, tu sie gra 'mecze' trwajace 20-50 minut 5v5, w takich grac liczy sie skill, a nie to czy grasz po 24/7...
Zgłoś
Lee225 2012-02-04, 14:18
Martwy ? Czeka na respawn !
Zgłoś
Zilla 2012-02-04, 18:56
Laga złapał a nie że zmarł.

[img:6fc5e8be37]http://img444.imageshack.us/img444/3011/userbar809588.gif[/img:6fc5e8be37]
[img:6fc5e8be37]http://asset.soup.io/asset/1185/3009_fe9d.gif[/img:6fc5e8be37]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów