📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pozwólcie, że odmienię zacne słowo "kurwa"
Mianownik(kto,co)-Kurwa
Dopełniacz(kogo,czego)-Kurwy
Celownik(komu,czemu)-Kurwie
Biernik(kogo,co)-Kurwę
Narzędnik(kim,czym)-Kurwą
Miejscownik(o kim, o czym)-O Kurwie
Wołacz(zwrot do kogoś, czegoś)-Kurwo!
Zwykłe słowo kurwa i wiesz o co chodzi
Mianownik(kto,co)-Kurwa
Dopełniacz(kogo,czego)-Kurwy
Celownik(komu,czemu)-Kurwie
Biernik(kogo,co)-Kurwę
Narzędnik(kim,czym)-Kurwą
Miejscownik(o kim, o czym)-O Kurwie
Wołacz(zwrot do kogoś, czegoś)-Kurwo!
Zwykłe słowo kurwa i wiesz o co chodzi
to mój przecinek, zacny i ulubiony przecinek... a tu czego można się dowiedzieć
Kurwa to nasze słowo narodowe, jest rzeczownikiem, dopełniaczem, mianownikiem, przymiotnikiem, nazwą zawodu, charakteru, kropką, myślnikiem, przecinkiem, dwukropkiem, średnikiem i czym tylko kurwa możesz sobie wymarzyć.
Kurwa to nasze słowo narodowe, jest rzeczownikiem, dopełniaczem, mianownikiem, przymiotnikiem, nazwą zawodu, charakteru, kropką, myślnikiem, przecinkiem, dwukropkiem, średnikiem i czym tylko kurwa możesz sobie wymarzyć.
mam znajomka z rumunii (blondyn) i on się ode mnie nauczył "kurwa" i tak się zastanawiał co to będzie jak wróci do siebie i mu się wymsknie "kurwa" w autobusie czy gdzies wsrod kobiet, u nich to słowo ma tylko jedno znaczenie i nie używa się go zamiast przecinka:D
Kurwa wypowiedziane w odpowiedniej tonacji i z emocjami, potrafi wyjaśnić wszystko
Znikające posty i komentarze do ich treści. Piszący (robokkkop) , obrażający autorkę powinien dostać kabel a nie jakieś tam tylko usunięcie posta, zwłaszcza, że to recydywista. (subiektywna opinia )
e hójowe i nieśmieszne ale widze że zaczyna być na sadolu organizowany zamach na króla suchobongmana , kto wykryje ten spisssek ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów