📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fajna taka... nie stawia oporu. I lubi pożartować.
Ta przynajmniej ma dystans do swojego kalectwa, nie to co połowa zakolaków z sadola
Co te gówno tu robi? Się nie nadaje do sucharów, to może przenieście do Kawały...
bambinizm napisał/a:
Ta przynajmniej ma dystans do swojego kalectwa, nie to co połowa zakolaków z sadola
Najgorsze to i tak te grube laski, co chłopie, powiedz takiej, że ma lekką nadwagę, to będzie Cię cisnąć od największego gówna 🤣 Jak chłop ma zakola i o tym usłyszy, to często ma wyjebane, ale babie powiedz, że coś z nią nie tak, to się zacznie, ale to idealny sposób na rozjebanie ich wyjebanego w kosmos ego 🤣
Najlepiej docenić kobietę ruchając ją.
Czuje się wtedy pociągająca, piękna, ważna. Zrobi dla ciebie wszystko. Dlatego warto ruchać nauczycielkę, urzędniczkę, kierowniczkę lub żonę. Kolegi lub swoją. Jak masz.
Czuje się wtedy pociągająca, piękna, ważna. Zrobi dla ciebie wszystko. Dlatego warto ruchać nauczycielkę, urzędniczkę, kierowniczkę lub żonę. Kolegi lub swoją. Jak masz.
Akurat niema predyspozycji do tego sportu. Bardziej nadawałaby się np. do koszykówki.
Ale to jest dziwne...
Szacun dla dziewuchy za dystans.
Uderzenie w korpus taką piłką musiało boleć - chyba nie warto dla głupiego filmiku.
Szacun dla dziewuchy za dystans.
Uderzenie w korpus taką piłką musiało boleć - chyba nie warto dla głupiego filmiku.
Veni_Vidi napisał/a:
Co te gówno tu robi? Się nie nadaje do sucharów, to może przenieście do Kawały...
I kto to mówi!
Ghoscik8 napisał/a:
Akurat niema predyspozycji do tego sportu. Bardziej nadawałaby się np. do koszykówki.
Ale przecież ona nie jest czarna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów