Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po drugie, łukaszenko za cienki Bolek żeby samemu rozkręcać tą imprezę, to jest problem stworzony przez Kreml i trochę się boję wniosków co oni chcą osiągnąć. Wystarczy incydent ze strzelaniną żeby Rosja nage powiedziała że idzie "pomagać braciom Białorusinom. A NATO się zaraz wyprze że to nasz problem bo dla nich wazniejsza jest nienaruszalność granicy pomiędzy Niemcami a Polską niż pomiędzy Polską a wschodem.
Polska w razie czego jest tylko zaplanowanym polem bitwy żeby obronić wyżej wspomnianą granicę.
Armatki wodne w ruch i czekać aż będzie w nocy mróz.
albo bardziej humanitarnie jak Erdogan:
albo będą miliardy z UE pomocy na rozwiązanie tej kwestii, albo zapakujemy wszystkich w pierwszy pociąg do Berlina
Miliardy się znalazły, podobnie jak uchodźcy w Berlinie
Białoruskie i ruskie ścierwa, powinni zdechnąć
to już nie Białoruskie a irak i inne brudasy
Może być fake ale huj wie
To jest fake. Brudas popierdala w podróbce za 100zl.
Mnie zastanawia, dlaczego policja jest tak blisko tego płotu.
Powinni oddalić się na jakieś 10m i pozwolić wejść kilku pierwszym.
Odjebać pierwszego, po przekroczeniu granicy Polski.
Chciałbym widzieć tą konsternację, gdy ciapate wrócą na teren Białorusi- nasi, ciapaki a pomiędzy to truchło. Oczywiście, nie zabierać ciała, coby widzieli, jak się kończy wejście na ten teren.
Gwarantuję wysoka skuteczność oraz zmniejszenie liczby ofiar- ewentualny konflikt przygraniczny, który wybuchnie z powodu prowokacji będzie kosztować więcej ludzkich żyć niż jeden ciapak na postrach
A ja ci gwarantuję kwik lewactwa w Polsce i Europie. Wczoraj w TV, poseł Sośnierz powiedział, że nasi żołnierze po coś karabiny mają - słów oburzenia i hańbienia nie było końca.
"Będzie pan strzelał do kobiet i dzieci? Jak tak można?! Mowa nienawiści!"
Przeglądam twoje komentarze i stwierdzam, że jesteś debilem.
Pięknie to podsumowałeś browar się należy
piszesz jak ruski albo białoruski zjebany troll,
bo każdy normalny wie, że nawet takie gesty z wolnego kraju, pozwoliły nam się wyzwolić z okupacji róskich w
symbolicznie 1989 roku,
wiadomo, że bez pomocy z zewnątrz, byłoby ciężej
a co do sytuacji, widzieliście nagranie płaczącego dziecka, któremu wcześniej dmuchali dymem z papierosa w twarz
Ta, a kto nam pomógł w 1956r ?
Kto pomógł w 1968r?
Chuja nam zachód daje,jak zawsze.
Niemiec z Ruskiem się dogadał za naszymi plecami- jak zawsze.
UE i NATO zrobili z nas szczekaczkę, a gdy Baćka wysłał zielone ludziki- to wyrazili głębokie zaniepokojenie. Jak zawsze.
Jesteśmy na granicy wojny z Państwem najbliższym nam kulturowo. Jak zawsze.
Armatki wodne w ruch i czekać aż będzie w nocy mróz.
Nie uwierzysz, ale to samo mówiłem dziś w robocie. Tak, mam pracę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów