Wspomóż produkcję filmu "JASYR" na stronie:
zrzutka.pl/arfg9r
Dziś znalazłem taką perełkę na YT. Nie wiem jak was ale mną aż zagotowało.... 🤬
[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*Jprdl naogladal się tv republika i pierdoli ich propagandę 🙂 poza tym jak pisałem wcześniej to twój wódz Kaczyński wpuścił ok 250 tys ciapatych więc do niego miej pretensje a nie do mnie dlaczego dzięki mnie. Ale pewnie jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć, może kiedyś narysuje Ci obrazki to jakoś załapiesz ewentualnie poproś chłopaka to Ci pomoże 🙂
Odezwała się pierwsza onuca 🙂 jesteś jak pis, krzyczą że są przeciwko Rosji a tak naprawdę ich wspierają
da da, twoja stara
jak nie było internetu to tylko rodzina wiedziała ześ debil
przecież cały rząd tuska i lewica bojkotowała budowe muru i nie wpuszczanie imigrantów przysyłanych przez rząd białoruski, ty debilu z wypalonym mozgiem przez TVN.
I sam dałeś dowód jaka partia jest ruska a jakiej ruskie się boją. Przecież ruskie wiedzą że Polacy nie lubią ruskich więc próbują Tuskowi przypiac łatkę ruskiego agenta żeby Polacy go nie lubili. Serio myślisz że otwarcie Rosja by pisała w gazetach kto jest ich przyjacielem? Po to żeby zaszkodzić?
Niby dlaczego falenta sprzedał taśmy z sowy i przyjaciele ruskim? Przecież to oczywiste że Kreml woli pis który jest przeciwko Unii i chce ją rozwalić bo przecież tego samego chce Putin i dlatego Kreml robi wszytsko żeby cały czas pis rządził. Morawiecki jeździ na proputiniwska konferencje do Budapesztu organizowana przez prorosyjska prawicę. Więc serio otwórz oczy i rozum
Dlatego rząd Tuska zmienił prawo żeby mogli strzelać. Wcześniej mogli tylko w powietrze bo Pis nie chciał się narazić Łukaszence