Wspomóż produkcję filmu "JASYR" na stronie:
zrzutka.pl/arfg9r
Dziś znalazłem taką perełkę na YT. Nie wiem jak was ale mną aż zagotowało.... 🤬
Słychać wycie? Znakomicie 🙂 prawda boli ruskie onuce 🙂
Odejdź na zawsze zewsząd tępa pizdo!
I pomyśl, że dzięki takim kretynom jak ty twoja stara będzie ruchana na ulicy przez zwierzęta, które nieopatrznie opuściły swoją strefę klimatyczną.
to dobrze, że cię boli idioto ruski
W UK zadomowili się na dobre i raczej nie wygląda to, że są tolerancyjni:
Ale czemu zagotowało? Przecież to manipulacja i łączenie dwóch osobnych zdarzeń, które miały miejsce. Choćby nie wiem jak Was to wkurwiało ale Ci żołnierze co strzelali ostrzegawczo do imigrantów to wszystko wskazuje na to, że ich życie nie było zagrożone jak to sugeruje film. Niepotrzebne żerowanie na emocjach i wykorzystywanie śmierci młodego żołnierza dla fejmu.
I chuj z tego, że blokowali? Lewica blokowała bo jest zjebana a Tusk bo to wyrachowany skurwiel polityk. Kaczyński budował politykę na Smoleńsku i wszyscy są siebie warci z prawa i lewa. Fakt jest tak, ze ten płot (nie mylić z murem) nie spełnia swojej roli a kosztował 1.6 mld zł.
Nie no debil. W Hiszpanii mają gorszy a ten będzie pierdolił swoje. Pokaż mi pajacu lepszy płot i wytłumacz mi na co ten Twój Tusk chce wydać 10mld
Dlatego rząd Tuska zmienił prawo żeby mogli strzelać. Wcześniej mogli tylko w powietrze bo Pis nie chciał się narazić Łukaszence
Nie no, kurwa, aż musiałem się zalogować. CO DO KURWY TY PIERDOLISZ?! dokładnie 2 tygodnie temu 3 żołnierzy zamkniętych za oddanie strzałów na granicy, a ten będzie pierdolił, że tusk dał prawa.. Japierdole, że taki osobnik ma prawa wyborcze...
Jprdl naogladal się tv republika i pierdoli ich propagandę 🙂 poza tym jak pisałem wcześniej to twój wódz Kaczyński wpuścił ok 250 tys ciapatych więc do niego miej pretensje a nie do mnie dlaczego dzięki mnie. Ale pewnie jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć, może kiedyś narysuje Ci obrazki to jakoś załapiesz ewentualnie poproś chłopaka to Ci pomoże 🙂
Odezwała się pierwsza onuca 🙂 jesteś jak pis, krzyczą że są przeciwko Rosji a tak naprawdę ich wspierają
Ty tępy kretynie od jakichś 7 lat nie oglądam żadnej telewizji, nie słucham radia i nie czytam żadnych portali informacyjnych bo wiem, że to wszystko jest chuja warte. Pierdolenie mi o jakiej republice, pisach, onucach, gdzie ja nic na te tematy nie wspominałem jest żenująco żałosne jak to co cie wysrało na ten świat. Także twoje wnioski na mój temat są prosto z dupy twojej starej wyjęte i są warte dokładnie tyle samo co ty... A aluzje a propos odbytu to zostaw dla swojego starego bo pewnie często tam u ciebie gości i stąd masz takie kudłate myśli.
jak nie było internetu to tylko rodzina wiedziała ześ debil
przecież cały rząd tuska i lewica bojkotowała budowe muru i nie wpuszczanie imigrantów przysyłanych przez rząd białoruski, ty debilu z wypalonym mozgiem przez TVN.
To skoro nie czytasz i nie oglądasz żadnych informacji to po chuj się odzywasz w tematach politycznych skoro chuja wiesz? Po prostu tak pierdolisz bo pierdolisz?