📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już jest profanacja sadistica takie słitaśne wrzuty
brt1529 napisał/a:
To już jest profanacja sadistica takie słitaśne wrzuty
Profanacja to piwo z lodem i takie tam.
co to kurwa ma byc ?? dozywotnie bany powinny byc za wstawianie takiego gowna
A mnie się podoba: jeśli kolesiowi się zechce w nocy szczać, to albo w majty albo na tą kobietę (wyjść za linię nie może).
Upierdoliła mu dywan! TO suka!
Wielkiej wędrówki ludów w internecie ciąg dalszy. Jak tak dalej pójdzie trzeba będzie zmienić stronę i odwiedzać tylko co jakiś czas artykuły z harda.
Banować to pedalstwo gimnazjalne z fotki demotywatorow i inne szitu
Banek:
Tematów - 0
brt1529:
Tematów - 0.
Zamknąć mordy.
Tematów - 0
brt1529:
Tematów - 0.
Zamknąć mordy.
Oj, jakie to słodkie..... Ja pierdole
a mi sie podoba pedałki wy
Tyle pierdolenia o nic. Nie podoba się to wyjdź na harda i zwal se konia. Może przejdzie (nie testowałem więc nie wiem, czy pomoże)
znając sadistic to pewnie ona go będzie dymała...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów