polmap.republika.pl/mapy/polska2010.htm
w podobnym temacie znalazłem tylko film (http://www.sadistic.pl/lyk-historii-vt29389.htm), ale to wydaje mi się fajniejsze.
SteelMike wyborca PO pewnie szkoda mi Ciebie, stary
Tak, tak, tyle że część z tego to kłamstwo, część wina poprzednich rządów, a część to sprawy, na które Tusk, ani nikt w PL wpływów nie miał. Ale ładnie się przypisuje wszystko komuś, kogo się nie lubi
I dziwicie się, że w polsce jest jak jest - ale to wina nas samych, bo Tusk gdyby rządził w niemczech tak jak robi to u nas - zachowanie typowego pijaka wszystko wysprzedaje - juz dawno by wisiał, specjalnie dla niego zrobili by wyjątek i zastosowali kare śmierci.
Tusk to j*bany sprzedawczyk, a komorowski następny ciul daje się dymać ruskom.
a co to ma do sadistica? -.^
Nie mówię, że dobrze robi, ale przypisywanie wszystkiego Tuskowi to idiotyzm. Do tego praktycznie wszystkie partie są do dupy, nie ma na kogo głosować, większość to osoby z dawnych partii, rządzą ciągle Ci sami. Tusk lubi Niemców i Ruskich. Za to Kaczyński USA, a z Niemcami i Ruskimi wywołałby wojnę. Reszta się nie liczy i też w większości mają glupie pomysły.
Jak tu lubić Ruskich - za gaz płacimy więcej niż ktokolwiek inny, motają w sprawie śledztwa smoleńskiego (nie jestem jego fanem ale ruski przesadzają)
Podobnie niemców jak wciągną nas do strefy euro to już koniec.
U nas jest dużo gorsza sytuacja nż w grecji ale to jest temat tabu - bo zdaniem ruska to mamy teraz wiek dobrobytu.
O tym wiem, ale Tusk i Kaczyński to dwie skrajności, a nam raczej potrzeba kogoś kto byłby złotym środkiem.
W takim wypadku jedynym wyjściem jest Mikke
Zapoznałem się z zarysem programu KNP. Co mnie dziwi w programie to - ograniczyć podatki, zwiększyć wydatki, zakazać deficytu budżetowego. Jak on chce tego dokonać? Przecież to jest nierealne niestety.
Co do kary śmierci - jestem na nie. Zaostrzenie kar za ciężkie przestępstwa - tak.
Ogólnie niby miałoby być ładnie, pięknie, ale czy to wszystko jest możliwe? A jeśli tak, to na pewno nie w 1 kadencji.
No i też za duża jest ingerencja w wolność człowieka, o której tak dużo mówi.
Ogólnie niby miałoby być ładnie, pięknie, ale czy to wszystko jest możliwe? A jeśli tak, to na pewno nie w 1 kadencji.
A by Cię, piwo miało być dla "Rzechooj"
Ja na temat Mikke powiem tak: niech wreszcie wejdzie do sejmu ktoś kto ma coś do powiedzenia, a nie te same mordy wciąż tylko ględzą, ględzą marnując pieniądze z moich podatków doprowadzając do coraz gorszego stanu naszego państwa. Zagłosuję za jego partią, bo chcę w końcu kogoś nowego, a nie .... WCIĄŻ JEDNO I TA SAMA KLIKA. Chcę specjalistów na stanowiskach, a nie kolesiostwo i NIEUDACZNIKÓW, ludzi którzy normalnie straciliby pracę za taką robotę, jak to mówił ś.p gen. Petelicki.
Z tego co pamiętam, to chyba on mówił - problemem jest ustrój i to trzeba zmienić. Zgadzam się w 100%.
Co do pierwszych słów to zamilknę, bo sypiesz tymi hasłami, a nie zapoznałeś się dokładnie z programem partii jak i samymi poglądami.
Co do filmu - świetny, szczególnie dobry jest ten wypunktowany największą ilością piw. TA MUZYKA! Bardzo dobrze że takie tematy pojawiają się również na tego typu portalach.