Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
Granie w okularach VR
~CrazyEdek • 2024-09-15, 7:24
Czyli bored with life.

00:00
00:05
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AlKubal 2024-09-15, 7:32 12
Pewnie w grze była na coś promocja
Zgłoś
darayavahus 2024-09-15, 8:53 2
@up

Rzucali jednodolarówki przez szybę wartburga
Zgłoś
Adameck 2024-09-15, 9:14 1
Symulator Biedronki. Akurat rzucili Crocsy w promocji.
Zgłoś
psyhepl 2024-09-15, 9:56
ciekawe jak w instrukcji tych gogli jest ujęty zapis "nie dla zjebów"
Zgłoś
smc 2024-09-15, 10:40 6
Symulator Tirówki. Biegła do kabiny Scanii...
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2024-09-15, 11:03 2
W Gran Turismo 7 na ps5 to zajebiście działa. Żeby nie było śmiechu z gier, to już kilku najlepszych graczy pojechało choćby w wyścigu Le Mans. I tak mam furę i prawo jazdy, nawet dwie po 300 KM +. Jedna do sprzedania jak ktoś nie chce jeździć piździkiem 1.2 turbo na 3 garach
Zgłoś
Regun 2024-09-15, 11:35 2
Można oglądać w koło
Zgłoś
WERFI 2024-09-15, 11:53
Noooo gdziee..... do kuchni z powrotem marsz
Zgłoś
kaziolord 2024-09-15, 12:02
K🤬a jakie one są głupie
Zgłoś
Alosza 2024-09-15, 13:41
Za chwilę przyleci Lotnicze Pogotowie Ratunkowe, lekarz ją opatrzy i na kolejnym poziomie gry zapomni o sprawie.
Zgłoś
Piotr1234567qwerty 2024-09-15, 14:26
Myślałem że rozwali tą ścianę 😆
Zgłoś
Psud 2024-09-15, 15:44
Już eksperci zadecydowali że ten filmik to viralowy fejk i baba specjalnie wbiegła w ścianę dla popularności. Widać to po tym jak przed samą ścianą pochyla łeb żeby nie przywalić truflą nosową. Witamy w internecie.
Zgłoś
Geraldinio 2024-09-15, 17:01 5
To jest bardzo realistyczne, człowiek się zapomina. Ja raz wyj🤬em tak żonie w mordę, przeprosiłem, ząb wprawiła, wszystko ok. Co prawda, nie powiedziałem jej że VR jeszcze się nie odpalił, ale nie ma co drążyć tematu.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
A................o 2024-09-15, 19:35
Psud napisał/a:

Już eksperci zadecydowali że ten filmik to viralowy fejk i baba specjalnie wbiegła w ścianę dla popularności. Widać to po tym jak przed samą ścianą pochyla łeb żeby nie przywalić truflą nosową. Witamy w internecie.

Ja p🤬lę... Ustawka bo lekko głowę pochyliła... No ekspert. 😂

[ Dodano: 2024-09-15, 19:37 ]
Geraldinio napisał/a:

To jest bardzo realistyczne, człowiek się zapomina. Ja raz wyj🤬em tak żonie w mordę, przeprosiłem, ząb wprawiła, wszystko ok. Co prawda, nie powiedziałem jej że VR jeszcze się nie odpalił, ale nie ma co drążyć tematu.

Kolejny zjeb z IQ ameby który myśli, że fajny komentarz napisał. Nie masz żony pacanie a twoja twierdza to piwnica.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem