📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Tristan88 jak ktoś już koniecznie zmusza mnie do bójki, absolutnie nie docierają do niego argumenty i w dodatku jest podobnej wielkości/większy niż ja, to nie będę czekał, aż mi pierdolnie i przypadkiem wybije oko, połamie kości policzkowe, czy stracę przytomność, pierdolnę głową w krawężnik i zostanę warzywem. Normalni ludzie stronią od bójek a jak już muszą się bić, to atakują tak, żeby zminimalizować ryzyko uszczerbku na zdrowiu i zmaksymalizować zadane obrażenia, żeby zniechęcić przeciwnika do dalszej agresji. Z zasadami? Jak będziesz żarł przez słomkę, bo dostałeś wpierdol i niefortunnie upadłeś, to będziesz się chełpił swoimi zasadami? Pojebało cię?
Jak trzeba, to szybko i mocno, a najlepiej w ogóle. Się bić, znaczy.
Jak trzeba, to szybko i mocno, a najlepiej w ogóle. Się bić, znaczy.
mitrus80 napisał/a:
O ty chuju tylko nie o mojej rodzinie!
Żartowałem, koło chuja mi to lata...
Tak, wiemy, zwłaszcza siostra
Były cycki - musiałem dać piwo. Dziękuję za najwspanialszy przykład prawdziwej, współczesnej kobiecości. Wysublimowane dialogi, niebagatelna sceneria. C'est l'Art !
Są cycki jest piwo ale poza tym chujowe jak kutas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów