📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiem że mało oryginalnie ale: Ja pierdolę, co za bydło!
Policeman napisał/a:
@up nom zjazd twojej rodziny
O ty chuju tylko nie o mojej rodzinie!
Żartowałem, koło chuja mi to lata...
mitrus80 napisał/a:
O ty chuju tylko nie o mojej rodzinie!
Żartowałem, koło chuja mi to lata...
Tak w ogóle, to ostatnio zauważyłem wysyp komentarzy typu "Twoja stara" i ogólnie pojazd po rodzinie... także gimnazjum szturmuje sadistic pełną parą...
Trzeba było uprzedzić że drą japę jak sam chuj i trzeba ściszyć/wyjebać głośniki za okno.
Te wrzaski już gorsze niż ,,Allahu Akbar!'', po usłyszeniu którego mam pewność że stanie się coś ciekawego...
Materiał godny sadistica. Naćpane kurwy walczą pokazując cycki i dupę,a zwierzęta krzyczą. Jak na gimnazjalnej imprezie po testach kompetencyjnych.
Próbowałem sobie przenieść tą sytuacje do Polski, gdzie 2 laski się napierdalają a w około stoi kółko wsparcia(które wcale nie składa się z gimbazy) i drze jape nagrywając. Chyba jesteśmy cywilizacyjnie sporo do przodu, bo ciężko o taką sytuację. Nawet jeśli znaleźli by się tacy jebnięci to jakiś przechodzeń zwrócił by uwagę co oni odpierdalają.
Co za pierdolone zwierzęta....
mazin napisał/a:
Materiał godny sadistica. Naćpane kurwy walczą pokazując cycki i dupę,a zwierzęta krzyczą. Jak na gimnazjalnej imprezie po testachkompetencyjnych.
... kompetencji... a teraz szoruj do gimbazy na polski
Nic mnie nie rusza, ale szkoda mi tej dziewczyny. I nie ze względu że łapie bęcki.
Lecz dlatego że żadna męska pizda stojąca obok nie ruszy dupy i nie zedrze tej pizdy z tej dziewczyny.
Jestem Polakiem, jestem mężczyzną i cenię sobie wyrównane pojedynki, bójki czy wpierdole. Uczciwe z zasadami.
A takie szmacenie, wręcz upokarzanie kogoś jest po prostu haniebne.
Na przykładzie tego czy innych filmików gdzie "dzicy ludzie" skaczą sobie po głowach czy robią takie rzeczy, można wysunąć wniosek że biali ludzie są znacznie wyżej w ewolucji od tych dzikusów.
Lecz dlatego że żadna męska pizda stojąca obok nie ruszy dupy i nie zedrze tej pizdy z tej dziewczyny.
Jestem Polakiem, jestem mężczyzną i cenię sobie wyrównane pojedynki, bójki czy wpierdole. Uczciwe z zasadami.
A takie szmacenie, wręcz upokarzanie kogoś jest po prostu haniebne.
Na przykładzie tego czy innych filmików gdzie "dzicy ludzie" skaczą sobie po głowach czy robią takie rzeczy, można wysunąć wniosek że biali ludzie są znacznie wyżej w ewolucji od tych dzikusów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów