Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żal mi Was, którzy się jeżdżą tylko po to, żeby dostać piwa do komentarza. M.in. @up.
co lepsi jeszcze warny zbierają
jebac rosje kazdy wie ze moglismy wydobywac gaz lupkowy ale jebany rzad podpisal najdrorzsza umowe w dziejach na gaz ktory bedziemy pobierac od ROSJII [skorwysynyy] a malo kto wie ze Polska byla lub jest jednym z najwiekszych importerow srebra i tym podobnych metali na swiecie tylko Kurwa!! jego mac zostalismy sprzedani rozumiecie???? to nie jest wojenny rozbior tylko polityczny robior
Polske sprzedali, nasze zasoby i juz prawie sprzedali Nasze Ziemie tylko jebna telewizja usiwadamia nas w tym ze jest zajebiscie i moze byc lepiej. Czy to Kurwa Takie Trudne!!!!!!
Nie zapominaj, że zabili nam prezydenta, sztab generalny, admirałów, generałów, pilotów. I kota Jarosława. A wszystko to mieszaniną magnesu, helu, dynamitu i paznokci prof. Bieniendy.
STOP w telegramie znaczy "." więc na chuj ci te kropki w treści telegramu ?
nie dość, że suchar to debil próbuje szpanować czymś na czym sie nie zna...
STOP w telegramie znaczy "." więc na chuj ci te kropki w treści telegramu ?
wszystkie dowcipy o zajączkach i niedźwiedziach też tak sobie racjonalnie tłumaczysz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów