📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziękujemy.stop.gazoport.stop.paliwa kopalne.stop.
Marna chyba pijana była żeby takiego gniota wrzucić
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mr.Drwalu napisał/a:
Marna chyba pijana była żeby takiego gniota wrzucić
Prawda boli, widać, że nie wiedziałeś.
jebac rosje kazdy wie ze moglismy wydobywac gaz lupkowy ale jebany rzad podpisal najdrorzsza umowe w dziejach na gaz ktory bedziemy pobierac od ROSJII [skorwysynyy] a malo kto wie ze Polska byla lub jest jednym z najwiekszych importerow srebra i tym podobnych metali na swiecie tylko Kurwa!! jego mac zostalismy sprzedani rozumiecie???? to nie jest wojenny rozbior tylko polityczny robior
Polske sprzedali, nasze zasoby i juz prawie sprzedali Nasze Ziemie tylko jebna telewizja usiwadamia nas w tym ze jest zajebiscie i moze byc lepiej. Czy to Kurwa Takie Trudne!!!!!!
Polske sprzedali, nasze zasoby i juz prawie sprzedali Nasze Ziemie tylko jebna telewizja usiwadamia nas w tym ze jest zajebiscie i moze byc lepiej. Czy to Kurwa Takie Trudne!!!!!!
@hanysiontko
Jest
największym (KGHM)
eksporterów srebra
Cytat:
Polska byla lub jest
Jest
Cytat:
jednym z najwiekszych
największym (KGHM)
Cytat:
importerow srebra
eksporterów srebra
Cytat:
jebac rosje kazdy wie ze moglismy wydobywac gaz lupkowy ale j***ny rzad podpisal najdrorzsza umowe w dziejach na gaz ktory bedziemy pobierac od ROSJII [skorwysynyy] a malo kto wie ze Polska byla lub jest jednym z najwiekszych importerow srebra i tym podobnych metali na swiecie tylko k***a!! jego mac zostalismy sprzedani rozumiecie???? to nie jest wojenny rozbior tylko polityczny robior
Polske sprzedali, nasze zasoby i juz prawie sprzedali Nasze Ziemie tylko jebna telewizja usiwadamia nas w tym ze jest zajebiscie i moze byc lepiej. Czy to k***a Takie Trudne!!!!!!
Weź już tą poranną dawkę leków.
WhyMe? napisał/a:
I tak mam gaz od krysi z gazowni więc taki chuj
I pewnie przerobiłeś sobie tą Audice co masz w podpisie na gaz od Krysi z gazowni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów