📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znów Internet sprawia, że jestem niezdecydowany. Bo to, że p. Grażyna Żarko troluje, jest wiadome. Nie trzeba nic wyjaśniać, to jest fakt.
Ale godnym uwagi jest to, że użytkownicy ją hejtują. Że katol. Że głupia.
I tu zaczyna się zabawa ;] Być może oni też trolują?
Ale mam mętlik.
Ale godnym uwagi jest to, że użytkownicy ją hejtują. Że katol. Że głupia.
I tu zaczyna się zabawa ;] Być może oni też trolują?
Ale mam mętlik.
Zastrzelcie ją.
Kobieta chyba nie zdaje sobie sprawy, że w przypadku zabrania uczniowi telefonu nie ma prawa nawet go włączyć, a co dopiero odpalać jakieś gry. Za takie coś powinna już wylecieć na zbity pysk ze szkoły.
Po chuj ktoś to tutaj wrzuca?! Rozumiem, raz wstawić jakiś jej film, bo jest popierdolona, ale nie eksportujcie tutaj kanału tej idiotki! I jeszcze ten ryj...
c**ja wiesz i gówno widziałaś, tam nie dostaje się punktów za zabicie ptaka tylko za te świnie!
w sumie nawet trochę podobieństwa jest:
w sumie nawet trochę podobieństwa jest:
Nie bylo dla niej zbiorczego ?
Prowokacja, prowokacją - ale jakbym widział swoją teściową, podobne ma klimaty... a niestety ona jest już prawdziwa.
Mam nadzieję że internauci nie pozostawią bez echa faktu zniszczenia przez tą Panią cudzego telefonu komórkowego ...
Ludzie pomyślcie, to reżyserka tak jak baśka...
Gdzie taka stara baba umiała by:
1.Zrobić i wkleić intro
2.Poskładać film
Dodam, że występowała u Pani Barbary wiec pewnie kumpele...
Gdzie taka stara baba umiała by:
1.Zrobić i wkleić intro
2.Poskładać film
Dodam, że występowała u Pani Barbary wiec pewnie kumpele...
Za mało, za krótko. Te filmiki powinny być przynajmniej po 5 minut, inaczej nie będzie oglądalności i cały pomysł chuj strzeli. Pewnie sama to wymyśliła, bo gdyby Grażynę Żarko stworzył ktoś bardziej kumaty to już by miała oglądalność jak ta jebnięta pani basia. Liczba wyświetleń o rząd wielkości za niska, ja tu widzę potencjał. Chuj, jutro mam ostatni egzamin, spróbuję skontaktować się z tą staruchą z propozycją pisania dla niej tekstów, może akurat będzie praca sezonowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów