📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Katolicki głos w internecie" I to wyjaśnia już wszystko.
"engry berds" hahaha
swoją drogą ta służebnica boska jest złodziejka i kradnie komórki Gdyby mojemu synowi zajebała z uśmiechem na twarzy sprzedał bym jej liścia w tej zjebany ryjek
swoją drogą ta służebnica boska jest złodziejka i kradnie komórki Gdyby mojemu synowi zajebała z uśmiechem na twarzy sprzedał bym jej liścia w tej zjebany ryjek
O kurwa, ahhahahaha Aż muszę ze śmiechu naciągnąć ptaka
I weź tu, kurwa, nie wyśmiewaj katoli.
I weź tu, kurwa, nie wyśmiewaj katoli.
"Naciąganie ptaka przez dzisiejsze dzieciaki..."
Chyba nie musze tlumaczyc jaka byla moja pierwsza mysl ...
Chyba nie musze tlumaczyc jaka byla moja pierwsza mysl ...
Jak dla mnie ta babka udaje taką pierdolniętą katoliczkę żeby zabłysnąć w internecie jak ta jebnięta pani Barbara.
"(...) Naciąga się ptaka i strzela się żywym ptakiem w płot (...) im więcej płotków się zwali... i klocków, to tym większe punkty! (...)"
Ja pierdolę, już chuj w to co ona mówi, ale JAK mówi. Już wolę, żeby "chłopcy" naciągali te jebane ptaki, niż nie potrafili logicznie poskładać zdania jak ta pani - uwaga - nauczyciel
Ale trzeba przyznać, że intro ma na-pełnej-kurwie
Ja pierdolę, już chuj w to co ona mówi, ale JAK mówi. Już wolę, żeby "chłopcy" naciągali te jebane ptaki, niż nie potrafili logicznie poskładać zdania jak ta pani - uwaga - nauczyciel
Ale trzeba przyznać, że intro ma na-pełnej-kurwie
Naciąga się ptaka hahaha
Kurwa mać, przeraża mnie ta baba bardziej od suchara sucharozy Strasburgera.
Zeby ona widziała, jak się naciąga kota...
1. Łapiesz kota
2. Znajdujesz dwie młode brzózki, rosnące blisko siebie (najlepiej takie, kóre dasz rade naciągnąć)
3. Kumpel sadol, przywiazuje kończyny kota do brzozy
4. Puszczacie brzozy i słychać coś w stylu "miaauuuuuu chhrrrrrupppp"
1. Łapiesz kota
2. Znajdujesz dwie młode brzózki, rosnące blisko siebie (najlepiej takie, kóre dasz rade naciągnąć)
3. Kumpel sadol, przywiazuje kończyny kota do brzozy
4. Puszczacie brzozy i słychać coś w stylu "miaauuuuuu chhrrrrrupppp"
Bierzesz szejqa. Wkładasz do worka. Napierdalasz drągiem i masz mus.
Ta kobita jest zdrowo pierdolnięta, jest przedstawicielką fanatyzmu religijnego połączonego z debilizmem. Tacy ludzie jak ona serio mnie przerażają, nie żeby byli więksi, silniejsi czy inteligentniejsi, ale są po prostu nieprzewidywalni. Choler wie co takiej psycholce strzeli do łba. Dodatkowo zniszczyła czyjeś mienie i naruszyła tajemnice korespondencji, chwali się tym w Internecie, no i powiedźcie, że nie jest idiotką.
Weźcie i zróbcie na tą starą kurwę zbiorczy. To jest równie śmieszne co i prawdziwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów