📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pierdoli jak każda nauczycielka..
A dobrze gada, bo Baśka to chamstwo i przeklinanie zamiast przecinka.
Co nie zmienia faktu że jest śmieszna.
Co nie zmienia faktu że jest śmieszna.
to ta sama co dostała wiadrem wody od Pani Basi w lany poniedziałek
No i standardowo musiała powiedzieć, że uczy w szkole prawdopodobnie podmiejskiej podstawówce, żeby uwiarygodnić swoją wypowiedź. Standardowa zagrywka kobiety z ciemnogrodu.
0:40
"właśnie przez takie filmy jak pani jestem osobą wierzącą, chodzę do kościoła..." to o huj jej w końcu chodzi ?
"właśnie przez takie filmy jak pani jestem osobą wierzącą, chodzę do kościoła..." to o huj jej w końcu chodzi ?
jesli chodzi do kosciola to powinna wiedziec ze wrogow sie kocha. ignorantka jebana
A wy jak te pelikany to łykacie i się sami tak napinacie, że zaraz z portek wyskoczycie.
Filmik ustawiony, że aż szkoda czasu na obejrzenie w całości.
Filmik ustawiony, że aż szkoda czasu na obejrzenie w całości.
Na obecna chwile i tak wole tego babola niż tą zasyfiała menelkę baśke.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów