📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
kto tu wpuścił gadającą ropuchę i to w goglach? inteligię... inteligentna się znalazła.
^na drugiej stronie tematu już jest odpowiedź.
Ja tam Panią Basię lubię. Śmieszna całkiem jest. Aby nie siedzi po 10 godzin w kościele.
Ja tam Panią Basię lubię. Śmieszna całkiem jest. Aby nie siedzi po 10 godzin w kościele.
Przecież to jest nakrecone przez ludzi od "Basi" zeby podniesc ogladalność
ustawka w chuj
ustawka w chuj
Cytat:
A co to kurwa, TVN ?Przecież to jest nakrecone przez ludzi od "Basi" zeby podniesc ogladalność
ustawka w chuj
Podbródek jej zwisa jak jaja starego pelikana
Plecionkarz napisał/a:
Podbródek jej zwisa jak jaja starego pelikana
Nie przesadzaj, mam tak samo.
Tak sie zapowietrzyła, że od tego pierdolenia głupot to już jej powietrza zaczęło brakować w pewnych momentach.
Baśka ! Daj jej w mordę Karnym Kutasem !
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów