No ale to przecież teoria spiskowa. Parlament brytyjski
No ale to przecież teoria spiskowa. Parlament brytyjski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ten koran jak wytłumaczysz?
A to akurat proste wyznaje ów religie to i książkę sobie targa a rząd uk pozwala sobie wchodzić na głowę pod pretekstem braku dyskryminacji.
Ale mnie to cieszy że te stare kurwy jakimi są Anglia i Francja w końcu zapłacą za swoją nikczemności i się zwiną z świata.
to się tak nie ciesz bo niedługo i z kalifatu francuzkiego będą nam odsyłać czarne ścierwo jak teraz z kalifatu niemieckiego.
Dobrze powiedział mój Św. P. dziadek : wszystkie religie tego świata do jednego wora i spalić. Wymysł jebanych obrzezanych kosmitów.
Dziadek pewnie pochowany z całym obrządkiem co?
to się tak nie ciesz bo niedługo i z kalifatu francuzkiego będą nam odsyłać czarne ścierwo jak teraz z kalifatu niemieckiego.
A kto powiedział że musimy ich przyjąć ? Tylko trzeba mieć jaja i mózg i robić im takie warunki że sami nie będą tutaj chcieli być .... Na start wiepierdol na obiad wpierdol i na sen też po Ryjach dać .... Łańcuch dla agresywnych i oranie pola obowiązkowe
Ale mnie to cieszy że te stare kurwy jakimi są Anglia i Francja w końcu zapłacą za swoją nikczemności i się zwiną z świata.
Nie martw się o nich - już oni zrobią tak, by to Polacy wzięli na grzbiet skutki ich głupiej polityki.
[ Dodano: 2024-07-11, 19:53 ]
Muslim czy katol… jeden chuj. Obydwaj tak naiwnie głupi, że uwierzą w każdą bzdurę…
Tyle, że w muslimskim kraju będziesz się bał taki debilny komentarz zamieścić
No chyba logiczne jest że się przysięga na boga którego się wyznaje bo inaczej przysięga nie miałaby sensu. Z drugiej strony i tak nie ma sensu bo żadnego boga nie ma.
Debilom i dzieciom nie wytłumaczysz. W dupie byli, gówno widzieli ale wszystko wiedzą lepiej z internetu.
A ja już wolę taką szczerą przysięgę muzułmanki na Allaha, w którego autentycznie wierzy, niż przysięgę zatwardziałego ateisty Mariusza Kamińskiego na Boga, którego miał w dupie, ale sam był z PiSu, więc wypadało. I nie dziwne, że później taka szmata bez zasad łamała prawo bo mu dziadunio Prezes kazał. Więc strzeżcie się hipokrytów, a nie muzułmanów.
Nie martw się o nich - już oni zrobią tak, by to Polacy wzięli na grzbiet skutki ich głupiej polityki.
Tyle, że w muslimskim kraju będziesz się bał taki debilny komentarz zamieścić
Chrześcijaństwo już przerabiało mordowanie ateistów, ale nastało oświecenie. To samo czeka islamistów…
W dzisiejszym świecie nie ma miejsca dla niecywilizowanego religijnego ciemnogrodu.
Chrześcijaństwo już przerabiało mordowanie ateistów, ale nastało oświecenie. To samo czeka islamistów…
W dzisiejszym świecie nie ma miejsca dla niecywilizowanego religijnego ciemnogrodu.
Póki co to islamiści rżną (dosłownie i w przenośni) białych Europejczyków
Póki co to islamiści rżną (dosłownie i w przenośni) białych Europejczyków
To chyba i na was czas, sadolowi koniobijcy? Z całą tą waszą pogardą do kobiet, czemu nie przyjmiecie tej jedynie słusznej wiary, w której baba będzie waszą własnością? Może nawet jakiś imam sprowadzi dla was żonę z Pakistanu, to wreszcie zaruchacie.
Radziłbym rozważyć.
Z Londonistanu zwiewają Anglicy, Polaci i Litwini, teraz to już ciapacka kolonia, na ulicach syf, zaniżone stawki w pracy i kosmiczna drożyzna, nigdy więcej do tego syfu...
Ciągną na północ, podobnie jak przygłupy które napływ dzikusów popierały, więc na dłuższą metę, z tymi samymi idiotami za płotem posiadającymi pełnię praw wyborczych, nie wróżę sukcesu.
a was czas, sadolowi koniobijcy? Z całą tą waszą pogardą do kobiet, czemu nie przyjmiecie tej jedynie słusznej wiary, w której baba będzie waszą własnością? Może nawet jakiś im
Przeczytaj pederaściku tekst pod obrazkiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów