📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a dlaczego policja nie urzywa koktaili molotowa hymmmm no ciekawiej by napewno bylo
0:19 - Ghost Rider?
leniwe greckie kurwy, dzieki nim nasze dotacje beda nizsze. Bylem tam rok temu... na ulicach nie znajdziesz auta starszego niz 2 letnie!!!! taka biede te dziwki leniwe maja!!
0.18 - aż się kurwa zasmuciłem losem tego policjanta
moim zdaniem to co robili Grecy nie jest takie złe , oni przynajmniej potrafili sprzeciwić się władzy... a to że są bogatsi i przyzwyczajenie do wyższych standardów to już wina naszego popierdolonego rządu
moim zdaniem to co robili Grecy nie jest takie złe , oni przynajmniej potrafili sprzeciwić się władzy... a to że są bogatsi i przyzwyczajenie do wyższych standardów to już wina naszego popierdolonego rządu
Dziwne.. Tak czytam komentarze i nie wiem kogo dokładnie potępiacie.. Ludzi za życie jakie im darował rząd, czy rząd za to jakie dał życie ludziom ? Swoją drogą, mówicie że rewolucja za 5 lat w Polsce.. Cała Europa w tym roku zjedzie się do Polski i jestem przekonany, że akcji sabotażowych przeciwko własnemu rządowi nie zabraknie. Czekam na Polską wersję tego filmiku
Głupcy! Naiwniacy! Nie wierzcie telewizji! WSZYSTKO co od nich usłyszeliście jest kłamstwem! Już się wypowiadałem gdzie indziej na temat tego, co się naprawdę dzieje w Grecji - poczytajcie moje posty (chyba 4 wstecz), jeśli to kogoś interesuje, bo nie będe się powtarzał.
PS. A wyobraźcie sobie, gdyby tak na koniu, w zbroi i z lancą uderzyć na linie policji... Choćby tylko w liczbie kilkorga. Bo przecież są ludzie, którzy robią sobie zjazdy średniowiecznych tradycji itp. Policyjne tarcze i hełmy nic by im nie pomogły! A pałki przeciwko żelaznej zbroi...? Przeciwko mieczom...?
PS... Miecze, szable i inne tego typu można kupić na znanej stronie... (pamiętajcie tylko, żeby nie brać rekonstrukcji, a do fechtunku) Oraz w zakładach płatnerskich (bez graweru i innych ozdóbek nawet taniej).
PS. A wyobraźcie sobie, gdyby tak na koniu, w zbroi i z lancą uderzyć na linie policji... Choćby tylko w liczbie kilkorga. Bo przecież są ludzie, którzy robią sobie zjazdy średniowiecznych tradycji itp. Policyjne tarcze i hełmy nic by im nie pomogły! A pałki przeciwko żelaznej zbroi...? Przeciwko mieczom...?
PS... Miecze, szable i inne tego typu można kupić na znanej stronie... (pamiętajcie tylko, żeby nie brać rekonstrukcji, a do fechtunku) Oraz w zakładach płatnerskich (bez graweru i innych ozdóbek nawet taniej).
Piwko za "Violent Revolution" Kreatora
Gdyby tyle energii wykazywali w pracy nie byłoby tego całego bałaganu.
Najezdzajcie na Grekow dalej. Mnie ciekawi jak WY bedziedzie pracowac do 67 r. zycia.
U nas jest i tak podobnie jak nie gorzej ;]
Mógłby być regulamin w takich przypadkach pałki zamieniają na miecze, jedna rzeź i od razu by się uspokoili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów