Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej kurwa. Nie wiem czy jestem niewyspany czy coś ale czy tylko ja bym stanął po stronie policji? Pajacom się w dupie poprzewracało
będziesz wpierdalać tynk ze ściany niedługo to zrobisz tak samo... ja się im nie dziwie... szkoda POLICJI bo ona w sumie nic nie zawiniła i pilnują porządku ale to trzeba rząd rozjebać... !
co za chuj wymyślił unię europejską? kto to jest i gdzie go można znaleźć?
Polacy nie są głupim narodem. Większość opowiedziała się za przystąpieniem do Unii Europejskiej i dobrze zrobiła. My czerpiemy z tego duże korzyści, chuj z tym, że w Grecji źle się dzieje. U nas nigdy nie było takiego trwonienia pieniędzy.
Polacy nie są głupim narodem. Większość opowiedziała się za przystąpieniem do Unii Europejskiej i dobrze zrobiła. My czerpiemy z tego duże korzyści, chuj z tym, że w Grecji źle się dzieje. U nas nigdy nie było takiego trwonienia pieniędzy.
Polacy sa glupim narodem bo przystapili do eurokolhozu.
Masz racje u nas nie trwoni sie pieniedzy dla dobra obywateli, tylko dla dobra "elyty".
Ej kurwa. Nie wiem czy jestem niewyspany czy coś ale czy tylko ja bym stanął po stronie policji? Pajacom się w dupie poprzewracało
jak jestes pan taki odważny to idź i pozwalaj z siebie robić ścierwo i dawać się podpalić !
VIVA LA REVOLUTION
Jebnięty jesteś, ludzie walczą o swoje ponieważ oni nic nie zawinili a jak ci telewizja mydli oczy to nie wypowiadaj się bo tylko ludzią ciśnienie podnosisz.
Jebnięty jesteś, ludzie walczą o swoje ponieważ oni nic nie zawinili a jak ci telewizja mydli oczy to nie wypowiadaj się bo tylko ludzią ciśnienie podnosisz.
Grecy nie mają swoich pieniędzy. To jest kraj, który próbuje utrzymać się z turystyki, rolnictwa i szczątkowego przemysłu.
Grecja w latach 90 dostała od wspólnoty europejskiej 2.5 mld dolców na przeobrażenie gospodarki. Większość z tej kasy przeżarli a teraz drą mordy o więcej.
Polacy zresztą są nie lepsi. Ciągle narzekają na elity ale od dwudziestu lat w sejmie siedzą te same ryje tuska, kaczyńskiego, milera, oleksego, macierewicza, pawlaka, krzaklewskiego itp.
Polacy! Na chuj narzekacie skoro sami ich wybieracie? a?
Tak to jest jak się wprowadza demokrację. Kretyni wybierają złodziei, którzy nie powinni mieć nic wspólnego z polityką, a ludzie, którzy chociaż trochę interesują się tym co się dzieje w kraju i głosują na kogoś bardziej konkretnego, muszą podporządkować się woli większości...
Ja tam prognozuje nam kryzys jak w Grecji, może chociaż wtedy ludzie się obudzą... chociaż znając życie to Tusk trochę poprzeprasza, powie jaki Kaczor jest chujowy i już wszystko będzie po staremu.
Nie Chciałbyś tak wyjść w Polsce na ulice i pokazać wolę ludu ? Pokazać wszystkim polityką i władzą do czego doprowadzili?.. Jestem przekonany, że jeszcze kilka lat i w Polsce będzie Anarchia.
wladze w polsce wybiera telewizja i ponad 50% spoleczenstwa, ktore slepo telewizji wierzy, taki mozna powiedziec beton wyborczy. co jestes w stanie zrobic bedac jednym z 20% (% nierowne bo sa tacy co maja wyjebane) myslacych ludzi wsrod betonowego oceanu? wyjsc na ulice, albo nauczyc sie mordowac wysoko postawionych ludzi po cichu, ale to juz wymaga umiejetnosci rodem z filmow akcji:P
@vass
no i przez ostatnie 5 lat prawie podwoilismy nasz dlug publiczny, jak myslisz ile to jeszcze pociagnie?? i jaki moze byc tego efekt?? zeby teraz cos zrobic musza podniesc podatki(bo ani tusk ani kaczynski ani pawlak, ani zaden inny chuj nic innego nie potrafia zrobic zeby zaoszczedzic), jak podniosa podatki to stanie gospodarka, a ludzie zeby zyc beda musieli krasc/robic na czarno=jeszcze wiekszy deficyt. i jak myslisz co sie wtedy bedzie dzialo? tobie to juz chyba zaden lekarz nie pomoze bo masz w glowie siano
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów