Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co maja chiny z tym wspolnego
Chiny to jedyny kraj który realnie ma forsę by pożyczać bo nie jest zadłużony. Chodzi o to. Ale GIF chyba nieaktualny bo żółci nie mają już ochoty sponsorować europy. Europa nie chce się dosłownie sprzedać więc się wypieli.
Turcja jest kandydatem do UE.... wyobraźcie sobie co będzie jak zostaną dla nich otwarte granice i rynki pracy....
Shengen i Unia Europejska to dwie różne rzeczy kolego, ale się zgadzam - Turcja to Arabowie, a nie Europejczycy.
Turcja jest kandydatem do UE.... wyobraźcie sobie co będzie jak zostaną dla nich otwarte granice i rynki pracy....
To samo reszta europy mówiła o polakach
hehe zabawne...
a myślisz że kto wyrabia 90% niemieckiego PKB? ... niemcy? śmieszne... a ulubiona potrawa większości niemców to kebab -.-
będziemy mieli co na harda dodawać
Shengen i Unia Europejska to dwie różne rzeczy kolego, ale się zgadzam - Turcja to Arabowie, a nie Europejczycy.
Szengen znosi tylko kontrolę na granicach. Sprawy związane z m.in. pracą to kartka praw podstawowych która jest dziełem UE.
No i polska na razie bać się nie musi, Kaczor podpisał niepełną kartę która uratowała nas od losu Włoch, Niemiec, Francji, Hiszpanii, Grecji etc.
spoko spoko, niech sie boją kraje z dobrym socjałem, nam to nie grozi
W Grecji już ten syf deportują do domów... a jak zabraknie miejsca we Francji, Niemczech i Anglii to przyjdą niszczyć nasz kraj.
Oby!!!!! I znowu 600 skopie dupę 10.000 (:
To samo reszta europy mówiła o polakach
Pierdolisz głupoty. Wracaj do kreskówek!
Polacy mają za granicą opinię pracowitych i są Europejczykami więc bardzo podobna kultura a Ahmedy to zupełnie odmienna kutrua, która nas nie lubi (krucjaty).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów