Pewnie nie chcą żeby ktoś prezenty spod choinki zapierdolił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Grecy to mają fajnie, najpierw zrobili wszystkich w chuja, pozadłużali się na ogromne kwoty, żyli jak pączki w maśle, a teraz jeszcze wszystkie kraje Europy robią zrzutę co kilka miesięcy żeby sobie jeszcze pożyli na tym strasznie niskim poziomie
To pewnie zgraja brudnych arabow, co chca nam, dumnym chrzescijanom, zepsuc najwazniejsze swieto w roku, dzien upamietniajacy narodziny naszego Pana i Zbawiciela, Jezusa Chrystusa . Obalcie te choinki a my zniesiemy wam benefity, darmozjady .
przejrzyjcie na oczy! grecy tak samo jak my zostali wydymani przez klasę biurokratów(normalny grek tak jak my , nie widział pożyczonej kasy na oczy). Dokładnie tak jak u nas kryzys został wykorzystany jako pretekst do ograniczenia wolności (inna sprawa że mają jaja, i nie przechodzi to tak gładko jak u nas, dzięki prawdziwym demonstracjom). obrażając greków (a nie ich klasę rządzącą) SZKODZIMY SOBIE, GDYŻ BĘDZIEMY W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI(według mnie dużo gorszej) ZA max 2 LATA!!!
@tytanowyjanusz
Tak, ale to nie zmienia faktu, że mnóstwo greków ma obecnie postawę dość socjalistyczną. A konkretniej uważają, że państwa członkowskie UE mają wręcz obowiązek płacić na Grecję. Informacja z pierwszej ręki, bo od przyjaciela matki mojej dziewczyny, u którego się zatrzymaliśmy na czas wyjazdu do Aten. Najlepsze było jak stwierdził, że komuna w Polsce to był nasz najlepszy czas, tak wkurwionej dziewczyny jak moja, to chyba nigdy nie widziałem . Wyjechaliśmy tego samego dnia, nie mogłem jej uprosić żeby jeszcze się poopierdalać w Atenach. Ehh...
Tak, ale to nie zmienia faktu, że mnóstwo greków ma obecnie postawę dość socjalistyczną. A konkretniej uważają, że państwa członkowskie UE mają wręcz obowiązek płacić na Grecję. Informacja z pierwszej ręki, bo od przyjaciela matki mojej dziewczyny, u którego się zatrzymaliśmy na czas wyjazdu do Aten. Najlepsze było jak stwierdził, że komuna w Polsce to był nasz najlepszy czas, tak wkurwionej dziewczyny jak moja, to chyba nigdy nie widziałem . Wyjechaliśmy tego samego dnia, nie mogłem jej uprosić żeby jeszcze się poopierdalać w Atenach. Ehh...
@Up spoko, ja miałem kiedyś kolegę greka. Przyjeżdżał do Polski na wakacje i w momencie kiedy u nas nowością były kolorowe wyświetlacze a ja cieszyłem się moimi polifonicznymi dzwonkami, chłopak korzystał z telefonu z dotykowym ekranem (a może po prostu bardzo dużym? nie pamiętam), puszczał mp3 i robił przyzwoite zdjęcia. Najbardziej mnie dziwiło to, że zapłacił za telefon tyle co moja mama zarabiała miesięcznie a ona zarabiała całkiem przyzwoicie jak na nasze warunki. Więc z zawiścią napiszę: pierdolić Grecję, niech spłoną. I wcale nie ma to związku z tym, że chuj próbował poderwać dziewczynę, z którą ja się wtedy spotykałem.
Więc rzekło się słowo i wszyscy razem:
Pierdolić Grecję! Pierdolić Grecję! Niech zginą marnie! Skurwysyny nawet nie mają dobrze rozwiniętego przemysłu! Pierdolić greków!
I byłbym zapomniał. Informacja z pierwszej ręki bo od kolegi chłopaka siostry szwagra przyjaciela żony kumpla szwedzkiego hydraulika, który robił instalację w domu w którym mieszkał brat ojca przyjaciela byłego chłopaka siostry byłego chłopaka mojej kuzynki od strony ojca: Grecy to pierdolone nieroby.
Więc wszyscy razem przekazujmy te słowa:
Pierdolić Grecję!
Więc rzekło się słowo i wszyscy razem:
Pierdolić Grecję! Pierdolić Grecję! Niech zginą marnie! Skurwysyny nawet nie mają dobrze rozwiniętego przemysłu! Pierdolić greków!
I byłbym zapomniał. Informacja z pierwszej ręki bo od kolegi chłopaka siostry szwagra przyjaciela żony kumpla szwedzkiego hydraulika, który robił instalację w domu w którym mieszkał brat ojca przyjaciela byłego chłopaka siostry byłego chłopaka mojej kuzynki od strony ojca: Grecy to pierdolone nieroby.
Więc wszyscy razem przekazujmy te słowa:
Pierdolić Grecję!
Grecy to jebane nieroby, którzy zawsze dostawali godziwe pieniądze i jeszcze mieli dopłaty za każde pierdołę jaką wykonywali w pracy: za sranie, ruchanie sekretarki, xerowanie, obsługę faxu, nic nie robienie, zbijanie bąków i myślenie o niebieskich migdałach.
niech spierdalają, wziąć ich w obroty i niech dymają teraz za naszą średnią krajową to będą mieć na długi.
niech spierdalają, wziąć ich w obroty i niech dymają teraz za naszą średnią krajową to będą mieć na długi.
@exculibrus po Twoim wkurwieniu jestem skłonny pomyśleć, że chyba Ci poderwał tą panienkę ...
Przecież od razu widać, że pilnują, aby nikt nie przynosił prezentów. Te reklamówki pod ich nogami o tym świadczą ;p
Wgl nie widac, ze to photoshop ale mozgi internetu musza sie rozpisac na temat sytuacji gospodarczej w Grecji.
Nieroby greki ... jeżdżę tzw TIRem w tamte tereny i kiedy bym tam nie był albo strajk albo jakaś sjesta
System emerytalny był zjebany w Grecji, żyli sobie jak pany, pozadłużali się, niech teraz sobie radzą. No kurwa, kto by nie chciał dostawać emerytury w takiej stawce jak ostatnia wypłata w pracy? Każdy prosił pracodawcę, żeby mu jak chce obniżał przez kilka miesięcy wynagrodzenie, ale te brakujące kwoty miał dodać do ostatniej wypłaty. I jeszcze oni wymagają od UE, żeby dawali im kasę, bo jak to tak. Jebane nieroby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów