Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pater patriae 2012-12-16, 23:10
Grecy to mają fajnie, najpierw zrobili wszystkich w chuja, pozadłużali się na ogromne kwoty, żyli jak pączki w maśle, a teraz jeszcze wszystkie kraje Europy robią zrzutę co kilka miesięcy żeby sobie jeszcze pożyli na tym strasznie niskim poziomie
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-12-16, 23:21 4
To pewnie zgraja brudnych arabow, co chca nam, dumnym chrzescijanom, zepsuc najwazniejsze swieto w roku, dzien upamietniajacy narodziny naszego Pana i Zbawiciela, Jezusa Chrystusa . Obalcie te choinki a my zniesiemy wam benefity, darmozjady .
Zgłoś
tytanowyjanusz 2012-12-17, 1:14 6
przejrzyjcie na oczy! grecy tak samo jak my zostali wydymani przez klasę biurokratów(normalny grek tak jak my , nie widział pożyczonej kasy na oczy). Dokładnie tak jak u nas kryzys został wykorzystany jako pretekst do ograniczenia wolności (inna sprawa że mają jaja, i nie przechodzi to tak gładko jak u nas, dzięki prawdziwym demonstracjom). obrażając greków (a nie ich klasę rządzącą) SZKODZIMY SOBIE, GDYŻ BĘDZIEMY W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI(według mnie dużo gorszej) ZA max 2 LATA!!!
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-12-17, 2:02 1
@tytanowyjanusz

Tak, ale to nie zmienia faktu, że mnóstwo greków ma obecnie postawę dość socjalistyczną. A konkretniej uważają, że państwa członkowskie UE mają wręcz obowiązek płacić na Grecję. Informacja z pierwszej ręki, bo od przyjaciela matki mojej dziewczyny, u którego się zatrzymaliśmy na czas wyjazdu do Aten. Najlepsze było jak stwierdził, że komuna w Polsce to był nasz najlepszy czas, tak wkurwionej dziewczyny jak moja, to chyba nigdy nie widziałem . Wyjechaliśmy tego samego dnia, nie mogłem jej uprosić żeby jeszcze się poopierdalać w Atenach. Ehh...
Zgłoś
exculibrus 2012-12-17, 7:25 7
@Up spoko, ja miałem kiedyś kolegę greka. Przyjeżdżał do Polski na wakacje i w momencie kiedy u nas nowością były kolorowe wyświetlacze a ja cieszyłem się moimi polifonicznymi dzwonkami, chłopak korzystał z telefonu z dotykowym ekranem (a może po prostu bardzo dużym? nie pamiętam), puszczał mp3 i robił przyzwoite zdjęcia. Najbardziej mnie dziwiło to, że zapłacił za telefon tyle co moja mama zarabiała miesięcznie a ona zarabiała całkiem przyzwoicie jak na nasze warunki. Więc z zawiścią napiszę: pierdolić Grecję, niech spłoną. I wcale nie ma to związku z tym, że chuj próbował poderwać dziewczynę, z którą ja się wtedy spotykałem.

Więc rzekło się słowo i wszyscy razem:
Pierdolić Grecję! Pierdolić Grecję! Niech zginą marnie! Skurwysyny nawet nie mają dobrze rozwiniętego przemysłu! Pierdolić greków!

I byłbym zapomniał. Informacja z pierwszej ręki bo od kolegi chłopaka siostry szwagra przyjaciela żony kumpla szwedzkiego hydraulika, który robił instalację w domu w którym mieszkał brat ojca przyjaciela byłego chłopaka siostry byłego chłopaka mojej kuzynki od strony ojca: Grecy to pierdolone nieroby.

Więc wszyscy razem przekazujmy te słowa:

Pierdolić Grecję!
Zgłoś
stiw1500 2012-12-17, 10:15
No,prezenty widzę zajebiste pod choinką leżą.
Zgłoś
R................s 2012-12-17, 10:24 2
Grecy to jebane nieroby, którzy zawsze dostawali godziwe pieniądze i jeszcze mieli dopłaty za każde pierdołę jaką wykonywali w pracy: za sranie, ruchanie sekretarki, xerowanie, obsługę faxu, nic nie robienie, zbijanie bąków i myślenie o niebieskich migdałach.

niech spierdalają, wziąć ich w obroty i niech dymają teraz za naszą średnią krajową to będą mieć na długi.
Zgłoś
Mr.Bungle 2012-12-17, 11:21 1
@exculibrus po Twoim wkurwieniu jestem skłonny pomyśleć, że chyba Ci poderwał tą panienkę ...
Zgłoś
jankol 2012-12-18, 1:08
Przecież od razu widać, że pilnują, aby nikt nie przynosił prezentów. Te reklamówki pod ich nogami o tym świadczą ;p
Zgłoś
Nejm 2012-12-18, 7:49
Wgl nie widac, ze to photoshop ale mozgi internetu musza sie rozpisac na temat sytuacji gospodarczej w Grecji.
Zgłoś
DonSalieri 2012-12-18, 9:11
Nieroby greki ... jeżdżę tzw TIRem w tamte tereny i kiedy bym tam nie był albo strajk albo jakaś sjesta
Zgłoś
porwix 2012-12-18, 14:35
co to kurwa psy choinki pilnuja?
Zgłoś
si3l 2012-12-18, 18:32 1
System emerytalny był zjebany w Grecji, żyli sobie jak pany, pozadłużali się, niech teraz sobie radzą. No kurwa, kto by nie chciał dostawać emerytury w takiej stawce jak ostatnia wypłata w pracy? Każdy prosił pracodawcę, żeby mu jak chce obniżał przez kilka miesięcy wynagrodzenie, ale te brakujące kwoty miał dodać do ostatniej wypłaty. I jeszcze oni wymagają od UE, żeby dawali im kasę, bo jak to tak. Jebane nieroby.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem