Swoją drogą bardzo fajny i pasjonujący sport. Ciekawe czy łapie się na Euro 6?
Start mistrza 0:45.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze kilka tysięcy lat takich zawodów i może zbliży się do jednorazowej emisji tego
a nie widziałem żeby greenpajace przywiązywali się łańcuchami do wulkanów
Na euro 6 się nie załapie, jest za głośny.
R................y
2014-11-02, 23:43
Tytuł mnie rozj🤬, łap piwsko
M................s
2014-11-03, 0:05
można je już kupić na alledrogo? wiecie cos?
jak mi ostatnio spadła rura z intercoolera, z tyłu wyglądało podobnie. a debile trąbili zamiast klaskać.
B................k
2014-11-03, 0:35
Kretynizm do entej...
J🤬i hipokryci... chcecie żyć w świecie gdzie zamiast tlenu będzie smog unoszący się nad miastem? No niby nic, jeden traktor, jeden przejazd a teraz pomnóżmy to przez milion, 10 milionów - chcecie mieć w jednym miejscu dym z miliona traktorów? Mmmmm ten czysty tlen, nic tylko się zaciągnąć!
Myślcie przyszłościowo a nie wybiegacie na 5 minut do przodu.
My płacimy za emisje CO2 jakieś poj🤬e limity, produkując 2% światowej emisji, a wszyscy inni mają to w k🤬sie i się dobrze bawią.
K🤬a takim trakturem to by my z łojcem moment załorali te 100 hektarów pola.
A te zjeby z Greenpeace'u wciskaja mi kit, ze moje 1.8 litra zanieczyszcza planete...
Każdy orze jak może czy jakoś tak
j................o
2014-11-03, 14:48
@maksymilian45
Pamiętasz wybuch tego wulkanu na Islandii, co to cały ruch lotniczy w Europie stał? Jakoś pięć lat temu to było. Zdajesz sobie sprawę, że w ciągu dnia emitował więcej CO2, niż cała motoryzacja od czasu jej powstania? Zdajesz sobie sprawę, że w trakcie wybuchu który trwał miesiąc, wyemitował więcej CO2 niż przemysł od końca XIX wieku?
Ekologia teraz to już nie jest dbanie o planetę. Kiedyś może tak było. Teraz to jest tylko dbanie o czyjąś kieszeń.
Wiesz ile miliardów dolarów idzie na walkę z globalnym ociepleniem? A wiedziałeś może, że to jest naturalny cykl? Planeta raz na jakiś czas się ociepla, żeby później się schłodzić. I to jest naukowo udowodnione!
Wiesz ile miliardów jest pompowane w technologie ograniczające emisję szkodliwych związków? Tylko po co, skoro jeden wulkan, w tydzień, wydmucha tyle samo tych związków, co cała ludzkość od czasu kiedy nasi przodkowie zaczęli myśleć że kamykiem można zabić...
Oglądało się zawody na Eurosporcie. To były dobre czasy