Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co do czarnego w filmie. Z jednej strony razi po oczach, ale z drugiej to pokazane tam wydarzenia dzieją się ponad 3000 lat temu, na terenach obecnej Turcji więc bardziej prawdopodobne jest, że mieszkańcom było bliżej do typowo ciapatego wyglądu niż do tego jak wygląda obecny biały człowiek.
Z typowym nigro przesadzili, ale biały też nie byłby poprawny - ludzie tak to oceniają, bo w Troji z 2004 zagrał biały Brad Pitt.
A historia jest podobna jak z Jezusem - przedstawiany na figurach czy obrazach jako biały gość, w rzeczywistości był ciemny.
Kwestia czasu kiedy w grach lub filmach o II WŚ będą występować po stronie niemców lub ruskich murzyny... Szkoda kurwa strzelić ryja
Już występują... czarne nazistki w SS...
Kwestia czasu kiedy w grach lub filmach o II WŚ będą występować po stronie niemców lub ruskich murzyny... Szkoda kurwa strzelić ryja
Przecież w nowym call of duty ww2 na multiplayer są murzyni w mundurach ss i wermachtu...
pokazane tam wydarzenia dzieją się ponad 3000 lat temu, na terenach obecnej Turcji więc bardziej prawdopodobne jest, że mieszkańcom było bliżej do typowo ciapatego wyglądu niż do tego jak wygląda obecny biały człowiek.
Pierdolisz. Ciapacenie Turcji (i innych krajów śródziemnomorskich) zaczęło się po powstaniu islamu.
Zróbcie tak: zbierzcie dużo cebuli i skrzyknijcie ekipę do zrobienia filmu. Niech film będzie o jakiejś czarnoskórej postaci historycznej, nie wiem, Martinie Lutherze Kingu, Nelsonie Mandeli. I niech tę postać zagra np. Borys Szyc, albo inny "aktor" z równie przaśnym ryjem. Następnie przyznajcie temu dziełu wszystkie możliwe nagrody i wyślijcie je na każdy możliwy festiwal i przegląd. Niech świat się dowie!
Mam lepszy pomysł. Wezmę ciebie i skrzyknę paru murzynów i zrobimy film dokumentalny 18+ o ubogaceniu kulturowym stosowanym. Pełnometrażowy ze 2-3h.
A co do czarnego w filmie. Z jednej strony razi po oczach, ale z drugiej to pokazane tam wydarzenia dzieją się ponad 3000 lat temu, na terenach obecnej Turcji
co nie zmienia faktu geniuszu, że Achilles walczył po stronie GREKÓW Był synem króla Tesalii, czyli pochodzi gdzieś w tego obszaru na ciemnoniebiesko
W książce - Roland, blondyn z przenikliwymi błękitnymi oczami.
W serialu - murzyn.
W książce - bóg biały przynajmniej wg tego co jest na obrazkach
Film Bruce wszechmogący - murzyn
Podawajcie inne przykłady.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów