Szczerze to wielki murzyński chuj Szwedom, Niemcom i Francuzom. Niech korzystają z tolerancji
Szczerze to wielki murzyński chuj Szwedom, Niemcom i Francuzom. Niech korzystają z tolerancji
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@HAL
Jak bogacze z zagranicy przyjadą do Polski, zrobią tu swoją politykę i za jakiś czas zniszczą i ten kraj. Niech wypierdalają na syberię.
u nas na wsi pan Mietek też śmietniki podpalał
Widzę ćpunie, że dla ciebie nie ma już nadziei. Jesteś idealnym przykładem na to, że maryśka NIE JEST nieszkodliwa. Mimo wszystko, życzę powrotu do zdrowia psychicznego!Muzułmanie i Mors Nigra co mają ze sobą wspólnego? Są trzeźwi i mają bystrość umysłu.
@HAL
Jak bogacze z zagranicy przyjadą do Polski, zrobią tu swoją politykę i za jakiś czas zniszczą i ten kraj. Niech wypierdalają na syberię.
Wujas mieszka w Grenoble i mowil, ze wcale nie ma takiego rozpierdolu, ja mieszkam w Niemczech i szczerze mowiac tez nie ma rozpierdolu. Jedyne co czarnuchy robia to chleja caly dzien gdzie popadnie i szczaja gdzie popadnie. Jak podjezdza policja, bo ktos zadzwoni, to grzecznie zbieraja porozbijane szklo na kolanach. Nikt ludzi nie zaczepia. Wczoraj grzecznie podjechalem sobie pod Burger Kinga opierdolic troche smieciowego jedzenia, to podeszlo do mnie dwoch arabusow i spytali czy mam papierosa, powiedzialem, ze rzucilem 3 tyg temu, to powiedzieli, ze szacun mi za to i tyle z dyskusji. W Polsce za brak szlugow juz bym sie musial z bieda napierdalac. Ale jak to mi powiedzial dobry znajomy z samego serca Polski: Polska to taka Somalia w samym centrum Europy.
Z tym szczaniem to jak z cebulaczkami w UK, tylko że cebulaczki po sobie nie sprzątają tylko się awanturują. W mieście, w którym mieszkałem przy polskich sklepach wisiały wywieszone przez urząd miasta karteczki po polsku z prośbą, żeby ci co przesiadują pod sklepem nie pili, nie śmiecili i nie szczali na budynki. Wstyd jak cholera, ale plebsowi to nie przeszkadza bo ważne, żeby się nachlać.
" Śmiało można powiedzieć, że brudasy już przejęli nad nim władzę " - tylko jakie ?
Mi to wygląda na jakąś parade pedałów . zwłaszcza ostatnie kadry 2 filmu. No chyba , że żabojadom udało się zintegrować przybyszy i teraz będzie kalifat pedalsko-muzułmański.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów