Standardy dotyczące zdrowia i seksualnosci ustanawiane przez pedofilów opiereajacych sie na żydowskich mitach są lepsze niż standardy lekarzy oparte na naukowej wiedzy - tak moze twierdzić jedynie rasowy antyszczepionkowiec. Natomiast teksty o sraniu na klate i wsadzaniu sobie długopisów to już zupełne dno swidczące raczej o jakosci twoich seksualnych fetyszy niż czymkolwiek innym
Sranie na klate jest tym samym co przebieranie się w damskie ciuszki. Czemu ludzie srajacy na klate nie moga czytac przedszkolakom bajek a 120 kilowe knury ubrane w sukienke juz tak?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Sranie na klate jest tym samym co przebieranie się w damskie ciuszki. Czemu ludzie srajacy na klate nie moga czytac przedszkolakom bajek a 120 kilowe knury ubrane w sukienke juz tak?
No własnie na tym polega cały pic że mogą bo gówno kogo interesuje czy prywatnie kreci cie sranie na klate czy przebieranie w damskie ciuszki o ile profesjonalnie wykonujesz swoje zawodowe obowiązki i nie jesteś pedofilem - tak trudno to skumać ?
No własnie na tym polega cały pic że mogą bo gówno kogo interesuje czy prywatnie kreci cie sranie na klate czy przebieranie w damskie ciuszki o ile profesjonalnie wykonujesz swoje zawodowe obowiązki i nie jesteś pedofilem - tak trudno to skumać ?
Ciuszki widac gołym okiem, sranie na klate tez trzeba zademonstrowac wtedy. Dzieci musza wiedziec o takich rzeczach, co by było nowoczesnie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Ciuszki widac gołym okiem, sranie na klate tez trzeba zademonstrowac wtedy. Dzieci musza wiedziec o takich rzeczach, co by było nowoczesnie.
A jesli nauczyciel lubi sie spuszczać na ryło swojej żonie albo przebierać ja za pastereczke - to też wg ciebie nie powinien nauczać dzieci ? A jak lubi ja popychać analnie to znaczy ze to taki sam zbok jak pedał też lubiący anala ? Ogarniasz w jakie bzdury brniesz pod wpływem debilnej talibskiej propagandy ?
A jesli nauczyciel lubi sie spuszczać na ryło swojej żonie albo przebierać ja za pastereczke - to też wg ciebie nie powinien nauczać dzieci ? A jak lubi ja popychać analnie to znaczy ze to taki sam zbok jak pedał też lubiący anala ? Ogarniasz w jakie bzdury brniesz pod wpływem debilnej talibskiej propagandy ?
Tak samo jest to porabane jak 120 kilowy knur przebrany w damskie ciuszki i czytajacy przedszkolakom. A w/g LBGQTRTVAGD o takich rzeczach tez powinny wiedzieć dzieci, ale najp[ierw musza sie nauczyc trzepać konia by móc wybrać czy bedzie trzepał do 120 knura w damskich ciuszkach, pastereczki, czy pedała.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów