Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
z................m 2014-01-05, 1:31
A gdzie ty masz wrogie terytorium? Kiedy twój Grom wysadził jakiś most czy przejął obiekt strategiczny na "wrogim terytorium". Jednak miałem rację, mniej gier, mniej internetu. Nawet wiem co mi zaraz zalinkujesz, bo tylko tyle możesz wiedzieć.

Ja się na nic nie porywam, to ty pierdolisz jak typowy gimbus internetowy. W Polsce nie ma czegoś takiego pod nazwą "AT". Za dużo telewizji też.

Przyjedź do Olsztyna, ja ci pokażę jak i gdzie trenują. Zapewniam ciebie, że tam też jest saper. Że oni też potrafią zająć "wrogi" obiekt.

Klepiesz mit od lat powtarzany. Ja im niczego nie ujmuję, a ty łykasz hamburgerską propagandę. Czy ty chociaż wiesz, o co ten cały dym był w sprawie GROM? Bo się zrobiła armia w armii, że nikt tego kontrolować nie miał prawa. Kasy od zajebania masz dawać, tylko nie wiesz na co idzie.
Zgłoś
Seboolek 2014-01-05, 1:46
GROM robi nabór? Ciekawa sprawa. Zwykle to Oni wybierali najlepszych ludzi z jednostek, głównie destantowych i jesli przeszli testy to lądowali w GROM'ie. Co to sie dzieje....
Zgłoś
N527 2014-01-05, 2:55 1
Uwielbiam patrzeć na ludzi, co strzelają mi głupote, czemu by nas mieli atakować... Nie no kurwa. A w 39 też kurwa po co mieli nas atakować? Hitler z polski tylko wycyganił węgiel i złom na swoje zabawki i wziął ludzi na kolonie...

To jest właśnie kurwa to, nikt w tym kraju nie uczy się na błędach w historii... Tylko powiem, że w ciągu ostatnich 100 lat w całej europie był rozpierdol z jednej strony na drugą i zginęły w tym miliony ludzi? A po co?

A kurwa chociażby proszę pierdolnąć sobie do artykuły w wikipedii - > pl.wikipedia.org/wiki/I_wojna_%C5%9Bwiatowa < -
Widać od czego się rozpiedol zaczął, niemcy dostali w pizdziec i pokrzywdzeni 1WW rozpętali kurwa drugą i gdyby Adolf Hitler nie był imbecylem to dzisiaj byście tutaj kurwa wszyscy bez wyjątku szprechali po nazistowsku, więc podziękujcie adolfikowi, że miał w dupie własnych generałów, bo po zajęciu kaukazu hitler przetoczyłby się przez resztę auropy jak Aleksander wielki. Rozkradając złom i cenne rzeczy.

Poza tym, mało? Ostatnia wojna, Gruzja. O chuj poszło i na chuju się skończyło, wbrew pozorom dużo się może stać, mogą nas najechać ukraińcy chociażby. Takie science fiction? Nie takie rzeczy się działy na przełomie ostatnich 100 lat w europie, Hitler przejął kilka krajów bez jakiejkolwiek reakcji państw ościennych, skończyło sie na protestach a potem mało co i Anglicy by po niemiecku mówili. W rejonie bałkanów napierdalają się bez przerwy, bo coś się nie podoba komuś i trzeba zrobić masowe mogiły.

Nie cierpię jak ludzie ignorują historię, świat się zmienia, ale tempo zmian pokazuje, że wszędzie są wojny o gówno tak naprawdę. Z resztą bardzo mądre stwierdzenie, chcesz pokoju, szykuj się na wojnę.

Jakoś szwajcarzy mają przeszkolenie wojskowe sięgające prawie 100% ludności. Nikt o zdrowych zmysłach nie wpakuje armii do kraju, gdzie każdy mieszkaniec wie jak z 300m wpakować kulę żołnierzowi prosto w ucho i zniknąć zanim tamci zdążą karabiny podnieść. Nie da się w takim miejscu utrzymać jakichkolwiek szlaków zaopatrzeniowych. WYstarczy zobaczyć te kozojebostańskie wojny, strącanie samolotów transportowych i śmigłowców, a jeszcze w europie to rosjanie by zrobili lepsze promocje zaopatrzenia dla wojujących niż Pogwiazdkowe wietrzenie magazynów w media markt. Więc byłyby i ręczne granatniki i ręczne wyrzutnie pocisków przeciwlotniczych. Pełen serwis. Patrolowanie każdej drogi nie jest możliwe a w kraju gdzie dodatkowo Armią jest cały naród, który czesciowo wie jak sabotować instalacje i używać min. NIKT o zdrowych zmysłach nie będzie próbował podbić takiego kraju bez naprawde kurewsko ważnego powodu. Polska jest krajem tranzytowym z dostępem do morza, to wystarczająćy powód. Mamy miedź, cynk, ołów, węgiel, gazy jakieś tam, chuj wie jak z nimi będzie, ale w okresie pogłębiającego się krzysu energetycznego to może być wystarczający powód do agresji na polskie ziemie. Poza tym, kurwa mamy niemcow i sowietow po obu stronach. Tym chujom nie wolno ufac.

Dzikie gwałty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gwałcili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.

Taka sytuacja.
Zgłoś
hadam 2014-01-05, 8:54
Z tego co wiem, to nabór był cały czas, wystarczyło poszperać. Po prostu zrobili nową strone i filmik promocyjny, ot co.
Zgłoś
jendró 2014-01-05, 11:49
zincum napisał/a:

A gdzie ty masz wrogie terytorium? Kiedy twój Grom wysadził jakiś most czy przejął obiekt strategiczny na "wrogim terytorium". Jednak miałem rację, mniej gier, mniej internetu. Nawet wiem co mi zaraz zalinkujesz, bo tylko tyle możesz wiedzieć.

Klepiesz mit od lat powtarzany. Ja im niczego nie ujmuję, a ty łykasz hamburgerską propagandę. Czy ty chociaż wiesz, o co ten cały dym był w sprawie GROM? Bo się zrobiła armia w armii, że nikt tego kontrolować nie miał prawa. Kasy od zajebania masz dawać, tylko nie wiesz na co idzie.

Myślisz, że wiesz o wszystkim co robi GROM? Na wp.pl się tego nie dowiesz chyba, że po 10 latach.
Chyba nie myślisz, że płacąc podatki między innymi na GROM dostaniesz rozpiskę co za to kupili. Możliwe, że kiedyś i twoją dupę ochronili tylko nawet o tym nie wiesz.

Działają zajebiście w Afganistanie i nie zmienisz tego choć byś się zesrał. W latach 90tych zajęli w Zatoce Perskiej platformę wiertniczą, a później już nie wiadomo co robili bo polecieli na kolejną akcję.
Poczytaj trochę o jednostce, pooglądaj dokumenty a dowiesz się więcej.
Zgłoś
mowmiandrzej 2014-01-05, 12:18
Smiesza mnie wszelkie dywagacje na tematy polska wojna wojsko itp. Czasy zimnej wojny, usa vs zssr szpieg i czasy obecnego konfliktu oraz oswiadcznie usa z kilku tyg wstecz, dla polski. W obydwu przypadkach stany maja podobna technike jezeli rosja by zaatakowala. Plany te wykradl kuklinski w czasach zimnej wojny. Otoz polska i kraje sasiednie zostaja zmiecione aby oddzielic rosje od reszty europy. Ot tak... buk chonor ojczysta
Zgłoś
Logiczny 2014-01-05, 12:37
Kiedyś slyszalem ze po zmianach w dowodztwie gromu, chyba na romana polko wszystko poszlo się j....ć.
Byla to jednostka elitarna z wymogami na niespotykaną skalę, potem wszystko się zmieniło. Mozna to porównać do starego rubina który dzialal na wysokich obrotach przez kilkanascie lat a teraz jest to LCD który wprawdzie ładnie wygląda ale psuje sie po 3 latach.
Zgłoś
blachus 2014-01-05, 13:59
Cytat:

Nawet wiem co mi zaraz zalinkujesz, bo tylko tyle możesz wiedzieć.

Gówno chłopie wiesz co mogę wiedzieć a czego nie mogę, więc skończ z takimi głupkowatymi uwagami, bo tylko litość we mnie wzbudzasz i nic poza tym.
GROM oczywiście ma za sobą takie akcje np w porcie Umm Kasr, co i tak nie ma większego znaczenia, bo mowa była o kierunkach szkolenia i ogólnym przeznaczeniu jednostek policyjnych i wojskowych. Które są RÓŻNE. Bo działają na innym szczeblu, w innych warunkach i na innych zasadach.

A skoro im nie ujmujesz to skończ pleść o mitach i propagandzie, bo jak na razie chyba sam nie do końca wiesz o co ci chodzi. Ma być chujowo ale jednakowo, tak?
Co jest mitem? Osiągnięcia? Wymagania? Warunki rozwoju?
Do tej pory specjały chcąc się rozwijać idą w kierunku GROMu, a nie na odwrót. Do tej pory potrafią oblewać gromowską selekcję i do tej pory to gromowcy szkolą antków, a nie na odwrót.
Choćbyś narobił pod siebie, tego nie zmienisz, jak to ujął kolega wyżej

I jeszcze mi powie, że jestem gimbus i że nie ma czegoś takiego pod nazwą "AT"... No nie ma. Są PODODDZIAŁY ANTYTERRORYSTYCZNE. Lepiej?
Zgłoś
Konrad2k11 2014-01-05, 23:47 1
Piwko za GROM się należy, ale wokal w tym soundtracku ? Stachursky?
Z muzyką to dojebali.
Zgłoś
dawiduch12 2014-01-06, 17:38
chciałbym być we wojsku..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów