I ja się z tym zgodzę, bo ludzie są różni i mają inne potrzeby. Problem tylko w tym, że z czasem u niektórych taka "adrenalina" może przerodzić w uzależnienie i ludzie chcą jej więcej i więcej. Dlatego coraz bardziej ryzykują i po prostu z czasem przekraczają granicę zdrowego rozsądku i giną, lub srają pod siebie jak to poetycko opisał kolega jklll485.
Przykładem mogą być prochy, dla jednych wystarcza zapalenie zioła raz na jakiś czas, a ktoś inny będzie szedł coraz dalej bo będzie mu ciągle mało i skończy jako heroinista lub inny podludź obciągający za działkę. Dlatego we wszystkim najważniejszy jest złoty środek, a w tym filmiku go brak. Bo napierdalanie się na gównianej arenie ryzykując życie i zdrowie, to już głupota a nie przyjemna "adrenalinka" związana ze sportem, współzawodnictwem czym samą walką. Więc masz rację kolego, ale nie w tym przypadku.
Bo ja na codzień pracuje w cyrku zwanym SOR/pogotowie
I zdziwilibyscie się ilu z takich gości w życiu codziennym wcale nie są troglodytami na zasiłku. Banan może akurat tak, ale chociażby ten ostatni Polak wyglądal na ogarniętego typka, który po prostu lubi ten sport.
Tja, już widzę jak jakiś ogarnięty, wykształcony człowiek może przychodzić do roboty z obitym ryjem co miesiąc, czy nawet kilka razy w roku To może przejdzie w jakimś magazynie, ale nie wśród poważnych ludzi. Pomijając, że po takiej walce to pewnie kilka tygodni w szpitalu spędzają, a na to, żeby takie turnusy zaliczać regularnie też żaden człowiek pracujący na odpowiedzialnym stanowisku nie może sobie pozwolić.
rozrywka dla neandertalczyków
Halman jedyną rozrywką która Ci odpowiadała było oglądanie kotków z wujkiem w piwnicy
Dupsko piekło ale wujek zawsze paczkę landrynek i Prince polo dał na koniec i mieliście tajemnice.
Zamiast lania po mordzie - lanie do ryja
Zamiast krwi na macie - gówno na klacie
Prawy i lewy sierpowy - dzwonienie jaj wujka o końcówkę brody
Dosiad w parterze - w dupsku dwie wieże
Walka w stójce - anal z wujkiem
Runda bez limitu - sperma cieknie z odbytu
Jakby to wszystko pozamieniac tak jak wyżej to byś startował w najwyższej kategorii i zdobywał pas za pasem
Jako prawilny kabel rozprułem się do jutjuba, doniosłem gdzie trzeba... z kilkunastu kont
Ty Rudy zważaj se kurwa, Krystyny Czubówny nie ma już na 1 to daj pooglądać z kamerą wśród zwierząt.
A fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tja, już widzę jak jakiś ogarnięty, wykształcony człowiek może przychodzić do roboty z obitym ryjem co miesiąc, czy nawet kilka razy w roku To może przejdzie w jakimś magazynie, ale nie wśród poważnych ludzi. Pomijając, że po takiej walce to pewnie kilka tygodni w szpitalu spędzają, a na to, żeby takie turnusy zaliczać regularnie też żaden człowiek pracujący na odpowiedzialnym stanowisku nie może sobie pozwolić.
Wiesz, można też pracować na siebie nie trzeba mieć szefa w korpo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów