📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Łasica to przedstawiciel rodziny łasicowatych, gronostaj także....
Ja kiedyś widziałem jak taka łasica czy tam gronostaj(bardziej chyba prawdopodobne,że to pierwsze) napierdałało się z jastrzębiem. Łasica(gronostaj) próbowała jakby podgryźć przy łbie jastrzębia, a jastrząb jebał skrzydłami tak jakby miał klaskać. Niestety łasica przegrała.
@Pan kapitan
Stwierdzasz czy to łasica czy gronostaj, a nie odróżniasz myszy od szczura.
@Pan kapitan
Stwierdzasz czy to łasica czy gronostaj, a nie odróżniasz myszy od szczura.
Łasica, gronostaj, kuna, a może małpa w przebraniu? Następny odcinek CSI sadistic.pl
Czekam na film od Penera z kopulującymi Gronostajami, Łasicami czy chujwieczym jeszcze
A teraz siedzą i tylko mądre komentarze wklejają prosto z Wikipedii...
Kogo to kurwa obchodzi, czy to łasica czy gronostaj??? Fajnie się napierdalają, szczurek dostaje Becki i tyle w temacie ...
A teraz siedzą i tylko mądre komentarze wklejają prosto z Wikipedii...
Kogo to kurwa obchodzi, czy to łasica czy gronostaj??? Fajnie się napierdalają, szczurek dostaje Becki i tyle w temacie ...
Misiekman napisał/a:
To łasica nie gronostaj
Łasica
Gronostaj
Czujesz różnicę k***a?
Jeden jak i drugi zazwyczaj zmienia całkowicie kolor futerka na zimę. Kuna ma cały rok to samo ubarwienie (Jest jednak znacznie wieksza). Jeśli chciałeś użyć koloru do określenia gatunku to jesteś w błędzie. Musiałbym się lepiej przyjrzeć pyszczkowi. Gronostaj jest najmniejszy i najbardziej morderczy . Wrzucony do słoja z np 40 myślami zabije wszystkie. Ogólnie łasicowate są niezmordowane i bardzo silne. Rosomak jest największy (my mamy borsuka) i były przypadki zabicia łosia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów