📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ooo! Nawet dwie rundy są!
Na pierwszym filmiku to gronostaj ( ubarwienie letnie). Na drugim łasica.
Oooo nie wiedziałem, że zmieniają barwę.
Misiekman napisał/a:
Oooo nie wiedziałem, że zmieniają barwę.
Taaa. chodzą też do stylisty, piłują kopyta i robią sobie pazoory!
Taki mały pajacyków
film drugi - nekrofilia
tak to kurwa widze, a prawda taka, ze nim cos sie pisze tu cytuje "Gronostaj vs Szczur" to nalezy sprawdzic czy to gronostaj czy juz niestaj-e
film pierwszy - zaproszenie na uczte
film drugi - nekrofilia
tak to kurwa widze, a prawda taka, ze nim cos sie pisze tu cytuje "Gronostaj vs Szczur" to nalezy sprawdzic czy to gronostaj czy juz niestaj-e
nie łasica tylko najprawdobodobniej Kuna, łasica jest dużo mniejsza od szczura . Szczur by sobie poradził z łasicą, no chyba że szczur był pasiony w sklepie żelaznym :]
To na 100% łasica. Nie są one zbyt duże, ale specjalizują się w polowaniu na myszy. pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81asica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów