Nie wiem jak z wami ale we mnie jebany budzi dyskomfort. Tatuaż gałki ocznej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Niеbieski, Troche Ci nie wyszlo, na opakowaniu jest napisane "assholes" czyli skurwiele, a nie idioci...
Obydwaj cofnijcie się do gimnazjum głąby. Skurwiel po ang. to fucker, asshole to dupek.
Przeca to nie miało być idealne odwzorowanie.
i widzę czarne oczy tylko czarne oczy ich nie przeoczysz wiem ze nieeee....
@Speedballwtf
Masz rację, manyskins to "skórwiele", Janus92 się pomylił. Może nie zna gramatyki.
Masz rację, manyskins to "skórwiele", Janus92 się pomylił. Może nie zna gramatyki.
ten cholpak z tymi czarnymi oczami to chyba nie relanie ma co ??
w tobie wzbudza dyskomfortu, u mnie odruch wymiotny...
Demons, huh?
jatsko napisał/a:
a tam demon, zwykły brudas
Brudasie to Ci co wieczór ojciec mówi pod kołdrą ładując w dupe kabanie.
są tatuaże i są "soczewki" na całe oko, można obczaić yolandi visser w teledysku "i fink u freeky", tatuażu z oka by nie zmyła. z resztą będzie można ją zobaczyć w poznaniu w strefie kibica za friko 26.06.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów