Nie wiem jak z wami ale we mnie jebany budzi dyskomfort. Tatuaż gałki ocznej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ja pierdole demon
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Ale owszem, budzi niepokój, dyskomfort, mam wahania nastrojów, obawy... A może to od ćpania?
Ale owszem, budzi niepokój, dyskomfort, mam wahania nastrojów, obawy... A może to od ćpania?
To są takie wkładki, robione coś na wzór soczewek kontaktowych.
Sprawdźcie sobie - Black Sclera. (czarna twardówka)
Używane do przebrań halloween czy jakiś filmów z gatunku horror...
Preddy, patrząc na to co mówisz te Black Sclera, to niestety, ale widać, że jest to coś na oku w stylu soczewki, a jeżeli na tym zdjęciu wyżej, nie zostało co nie co przerobione i na serio ma całe czarne oczy to faktycznie to jest ten tatuaż gałki ocznej.
widac źrenice lewego oka( tego po prawej ), wiec wiadomo, że paczy na wprost.
Jego rzadki zarost skojarzył mi się z łoniakami azjatek. Kurwa odstawiam sadola...
ogólnie teraz przemyślałem to i musi też mieć soczewki , tęczówki nie mógł by mieć pomalowanej ..
Cytat:
pizdy nie wkładki.To są takie wkładki, robione coś na wzór soczewek kontaktowych.
jak trzeba mieć najebane pod deklem, żeby się tak skrzywdzić ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów