18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
E................n 2012-07-29, 11:30 10
A se wy na tym linkusie pogracie, że ho ho.
Zgłoś
Anders Breivik 2012-07-29, 18:13
za glupote sie placi
Zgłoś
Rotuu 2012-07-30, 1:01 1
też to miałem. Ale przy zresetowaniu komputera antywirus mi to usuną. Poza tym jak można nie mieć antywirusa? Piszecie, że nigdy nie mieliście wirusów, skąd o tym wiecie skoro nie macie antywirusa? Jak komputer muli to format a rezydenty i tak zostają i dysk do wymiany po 2latach
Zgłoś
Robster 2012-07-30, 1:02
@Echelon może nie uwierzysz, ale niektórzy ludzie używają komputerów do pracy i nie grają w gry, a je piszą. Zresztą pingwinowcy nie tylko to potrafią.
Zgłoś
B................s 2012-07-30, 1:08
niektórzy mają makintosze ^^... tzn ja nie, bo mnie nie stać.. ale mówię, że są ;P
Zgłoś
19Michael48 2012-07-30, 1:16 2
ComboFix tak wyczysci system, ze az (czasem) przeczysci i tylko zostanie na nowo winde instalowac
Zgłoś
s................n 2012-07-30, 1:44 2
Wiedziałem, że się pojawią tutaj zaraz same "eksperty" od szajsnuksa zachwalające jaki to gniotlux jest cool i mega zajebisty... nie możecie się pogodzić że większość osób woli system którego nie trzeba odpalać przez korbkę za każdym razem? Jestem użytkownikiem Windowsa i w dupie mam wasz ten zajebiście zaawansowany pro cool system... lubię pograć w BF 3 i poexpić w aionie, i równie dobrze co jest zupełnie dla was niesamowitym zjawiskiem mogę używać komputera do pracy cool nie? Pieprzone hipsterskie pingwiny ze wścieklizną udowadniające, że windows is too mainstream
Zgłoś
Z................y 2012-07-30, 1:46 6
Ludzie którzy dają się na takie coś złapać to niedouczone gamonie, a ci co wysyłają jakiekolwiek pieniądze to skończeni debile. Nie wmawiajcie sobie bzdetów w stylu "wszedłem na stronkę, buch i miałem wira...", przy obecnych zabezpieczeniach jest naprawdę trudno pobrać plik wykonywalny i uruchomić bezpośrednio z przeglądarki, w prawdzie można to wykonać np. poprzez aplet javy (mogę podesłać skrypt ), ale z reguły ludzie ściągają exeka na dysk i odpalają ręcznie... mało to facebookowych kretynów pobierało plik z opisem w stylu "twójznajomynago.exe" ...
Zgłoś
g................c 2012-07-30, 2:04 2
Panowie prosze sie nei denerwowac ja z tym wirusem mialem juz doczynienia , mianowicie jesli nei macie ustawionego punkt przywracania wlanczamy f8 nastepnie z trybu awarynego z oblusga konsoli cmd wpisujemy nastepujaco msconfig i wylanczamy z autostartu wirusa ktory u mnie np mial nazwe boss u znajomego tez , pozniej C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\[losowa-nazwa].exe
C:\Windows\[losowa-nazwa].exe
C:\Windows\explorer_new.exe

Następnie dodaje wpis do rejestru wywołujący plik [1] podczas uruchamiania komputera oraz podając plik [3] jako alternatywny Shell modyfikując klucze :
HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
pozdrawiam
Zgłoś
Zkumeku 2012-07-30, 2:15
@orzechccc,
Nie cieszyłbym się tak mocno. Rootkit i zmienisz zdanie

@erpi,
Weź pod uwagę ze są takie syfy co w najlepszym przypadku ci usuwają przywracania, a w najgorszym je infekują

Dla niewtajemniczonych:
Najłatwiej ten syf odblokować fauszywym kodem UKASH'a (19 znakowy pin zaczynający się na 633718, czasami można 633 i 16 znaków lecz to rzadkość). Wirusek sprawdza jedynie początek kodu, czyli czy jest zgodny z UKASH'em (rozbierałem go na części). Kodziki można znaleźć w necie, a wirus i tak nie sprawdza czy to jest aktywny kod czy nieaktywny lub zmyślony.
Później wystarczy posprzątać to co nasyfił
Zgłoś
Proximate 2012-07-30, 2:46
@orzechccc

No to widocznie jestem idiotą, bo sam miałem ten szajs na kompie, w gruncie rzeczy miałem na to totalnie wyjebane, jeśli jakiś haker wykradnie mój fap folder, to nic złego się nie stanie.

Avast w każdym razie dał radę.
Zgłoś
Z................y 2012-07-30, 2:58
Zkumeku napisał/a:

Dla niewtajemniczonych:

cert.pl/tools/genukash.php
Zgłoś
Zkumeku 2012-07-30, 3:02
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

cert.pl/tools/genukash.php

Mnie to jest nie potrzebne. Im to daj, lecz po co im sam generator kodu ukash bez wiedzy "po co i jak?"? Pomyśl trochę.
Zgłoś
Lensen 2012-07-30, 5:43
Też złapałem to chujostwo i zakurwiłem formata, i tak się przydał bo miałem 400gb gier na kompie.
Zgłoś
dashadow 2012-07-30, 7:23
orzechccc napisał/a:

nigdy nie uzywalem firewalaa/antywirusa nawet windowsowy zablokowany i nigdy nic z kompem nie mialem.

haha! jak nie miałeś antywirusa to skąd wiesz że nie miałeś wirusa?
co za typ, lol
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem