18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2018-10-08, 11:14 1
@up a nie prościej kupić auto sportowe a nie dostawczaka warzyw?
Zgłoś
100Burned 2018-10-08, 11:17
Abraxus napisał/a:

@up a nie prościej kupić auto sportowe a nie dostawczaka warzyw?

Podaj przykład- jakie auto sportowe kupiłbyś zamiast takiego Polo przy założeniu że chcesz startować w rajdach a nie rwać karyny i ściagać się z wieśniakami spod świateł?
Zgłoś
panta_rhei 2018-10-08, 11:19
Abraxus spokojnie, kiedyś się dorobisz, sprzedasz Cipkaczento i sobie kupisz Polo jak jeszcze 8 razy zmieni właściciela i straci 5000% swojej wartości.

Up, no jak to kurwa jakie? Golfa IV!
Zgłoś
Wiewór 2018-10-08, 11:25
Ja już jestem dorobiony. O mnie się nie bójta. Mam wózek, którym jeżdżę na autostradzie lewym pasem w pierwszej lidze.

Peugeot 205 GTi, Renault Clio RS, jakąś cytrynę VTS albo Abartha 500.
Zgłoś
100Burned 2018-10-08, 11:31
Abraxus napisał/a:

Ja już jestem dorobiony. O mnie się nie bójta. Mam wózek, którym jeżdżę na autostradzie lewym pasem w pierwszej lidze.

Peugeot 205 GTi, Renault Clio RS, jakąś cytrynę VTS albo Abartha 500.

Pug 205 GTI- klasyk, kupujesz jak chcesz do HRSMP, nie chcesz do HRSMP to 205 odpada.

Clio RS- słabe porównanie bo ereska wychodzi od 3 gen i jest w kurwe dużo droższa od Polo GTI. Prędzej by można było porównać Clio 2 Sport, ale znacznie większa pojemność sprawia że to już inna klasa, więc auta ze sobą nie mogą bezpośrednio konkurować.

Saxofon i C2 VTS- no jest opcja, choć polemizowałbym co jest bardziej nerwowe C2 czy takie Polo.

Abarth 500 drogie jak jasny przechuj.

Zaletą Polo GTI jest powiązanie z Ibizą, co za tym idzie z Cuprą. Samochód ma dobre zaplecze części zamiennych do sportu, w miarę nieskomplikowaną konstrukcję zawieszenia, bardzo wydajne hamulce, krótkie i fajne skrzynie no i oczywiście silnik 1,4 16V, który jest uważany za jeden z bardziej udanych.

Patrzcie tutaj

youtube.com/watch?v=B7YbgRZ_tLY

To auto jest mocno powiązane konstrukcyjnie z Polo.
Zgłoś
HackerAGD 2018-10-08, 12:14
100Burned napisał/a:

Pug 205 GTI- klasyk, kupujesz jak chcesz do HRSMP, nie chcesz do HRSMP to 205 odpada.

Clio RS- słabe porównanie bo ereska wychodzi od 3 gen i jest w kurwe dużo droższa od Polo GTI. Prędzej by można było porównać Clio 2 Sport, ale znacznie większa pojemność sprawia że to już inna klasa, więc auta ze sobą nie mogą bezpośrednio konkurować.

Saxofon i C2 VTS- no jest opcja, choć polemizowałbym co jest bardziej nerwowe C2 czy takie Polo.

Abarth 500 drogie jak jasny przechuj.

Zaletą Polo GTI jest powiązanie z Ibizą, co za tym idzie z Cuprą. Samochód ma dobre zaplecze części zamiennych do sportu, w miarę nieskomplikowaną konstrukcję zawieszenia, bardzo wydajne hamulce, krótkie i fajne skrzynie no i oczywiście silnik 1,4 16V, który jest uważany za jeden z bardziej udanych.

Patrzcie tutaj

youtube.com/watch?v=B7YbgRZ_tLY

To auto jest mocno powiązane konstrukcyjnie z Polo.

1.4 udany silnik
Gorszego gówna chyba w życiu nie było
Jeżeli masz na myśli te jednostkę MPI 8V czy 16V jeden chuj, tłoki są zrobione z foli aluminiowej po kanapkach, przy przebiegu 150kkm występuje pistonslap i silnik chodzi jak TDI.
Jeżeli masz na myśli TSI czy tam TFSI, no to nawet nie chce mi się pisać co tam się w tym gównie jebało....

A co do samochodów na KJS czy tam N-grupa, lepszych od tego gównianego tałatajstwa Polo III:

Honda Civic
Honda Integra
Honda CRX
Mazda MX-3
Subaru Justy - Osobiście polecam,zajebiście idzie bokiem na szutrze
Fiat Stilo
Fiat Punto Abarth
MG ZR
Nawet Alfa 147 się lepiej prowadzi
Zgłoś
Wiewór 2018-10-08, 12:16 1
Dobra poddaje się. Przyznaję się to był zwykł troll...
Zgłoś
100Burned 2018-10-08, 12:32
Hacker40 napisał/a:

1.4 udany silnik
Gorszego gówna chyba w życiu nie było
Jeżeli masz na myśli te jednostkę MPI 8V czy 16V jeden chuj, tłoki są zrobione z foli aluminiowej po kanapkach, przy przebiegu 150kkm występuje pistonslap i silnik chodzi jak TDI.
Jeżeli masz na myśli TSI czy tam TFSI, no to nawet nie chce mi się pisać co tam się w tym gównie jebało....

A co do samochodów na KJS czy tam N-grupa, lepszych od tego gównianego tałatajstwa Polo III:

Honda Civic
Honda Integra
Honda CRX
Mazda MX-3
Subaru Justy - Osobiście polecam,zajebiście idzie bokiem na szutrze
Fiat Stilo
Fiat Punto Abarth
MG ZR
Nawet Alfa 147 się lepiej prowadzi

Zależy od rocznika. Zwykłe 1,4 16V po 2003 roku jest dobre. Jeśli chodzi o stosunek pojemności do mocy to tutaj może ten silnik porównać raczej tylko z K serią a ona wypierdala UPG jednak znacznie częściej. 8V to zupełnie inny silnik.

Co do reszty. Civic szybszy ale znacznie droższy z uwagi na kłopotliwe zawieszenie.

Integra droga jak przeskurwysyn. Auto takie o, jako takie, nie przygotowane do rajdów ponad 30 tys. Fajna ale moim zdaniem nie warta swojej ceny z dupy.

CRX jak Civic tyle że nerwowe strasznie.

Mazda MX3. Sobie chyba jaja robisz.

Doprowadzenie Justy do bycia konkurencyjnym autem z uwagi na straty na przeniesieniu napędu to koszt wielki po prostu.

Stilo i Punto- klasa wyżej jak Clio Sport

MG ZR- ultra drogie i trudne do znalezienia zawieszenie. Parę gratów pasuje z Hondy, resztę kurwa szukaj po świecie bo w Polsce nie znajdziesz.

Alfa 147 to gównisko i nie ma co z tym stwierdzeniem walczyć.

Ludzie, chcecie jednoznacznie określić Polo mianem gówna to bierzecie auta z klasy K2 za napędem na przód i porównywalną ceną. Co to kurwa za porównanie Integra- Polo jak za cenę Integry do remontu masz Polówkę już przygotowaną przynajmniej do SKJS.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem