📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A) nagraj kościół nocą
B) dograj dźwięk
edit, przepraszam autora; historia jednak autentyczna, w ramach przeprosin wklejam:
wódka lubi dym...
B) dograj dźwięk
edit, przepraszam autora; historia jednak autentyczna, w ramach przeprosin wklejam:
wódka lubi dym...
Coś mi tak ... zdecydowanie 4:05 wyraźnie słychać strzały
Ale kurwa chujowe , zmarnowales pare minut mojego zycia tym gownem , wypierdalaj na tiktoka czy inne gowno.
Tak szczerze? Kto ci to kazał oglądać? Mogłeś. Nie marnowac tych paru minut.
Halman napisał/a:
A) nagraj kościół nocą
B) dograj dźwięk
No cóż, zawsze można samemu sobie wciskać kit, żeby tylko dalej uwielbiać kościółek.
marcino_zly napisał/a:
Nic dziwnego . Rok narodzin autora tematu to 1995...
A dołączył:
Dokładnie heh
bania zryta co?
lollo napisał/a:
Zakrystia debilu jak już coś.
Na zakrystii to cię wystrugali.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów