📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
CrazyEdek napisał/a:
Gruba na dachu
Zaraz się zlecą sadolowe niedojeby z tekstami; że wcale nie jest gruba tylko w sam raz i że jest zajebista i właśnie tak wyglądają zdrowe dziołszki (patrz hard z tłustym zwisem).
KapejloneK napisał/a:
Zaraz się zlecą sadolowe niedojeby z tekstami; że wcale nie jest gruba tylko w sam raz i że jest zajebista i właśnie tak wyglądają zdrowe dziołszki (patrz hard z tłustym zwisem).
Facet nie pies żeby na kościach leżał. Poruchasz trochę to zrozumiesz
KapejloneK napisał/a:
Byłem kiedyś z laską 175cm/49 kg. Same kości, brak cycka, brak dupy. Nie było się do czego przytulić a ruchanie w pozycji na misjonarza to o miednice cały czas się obijałem.
Zresztą tak jak napisał mój przedmówca. : " Facet nie pies żeby na kościach leżał. Por*chasz trochę to zrozumiesz"
skywalker75 napisał/a:
Facet nie pies żeby na kościach leżał. Poruchasz trochę to zrozumiesz
Nie ma takiej ilości alkoholu, by normalny chłop rzucił się na trzodę chlewną. No chyba, że metylowy
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Byłem kiedyś z laską 175cm/49 kg. Same kości, brak cycka, brak dupy. Nie było się do czego przytulić a ruchanie w pozycji na misjonarza to o miednice cały czas się obijałem.
Współczuję, ale leczenie traumy gnojowicą to nie jest najlepszy pomysł. Ostańcie z bogiem panie samolocie
Chuj że gruba, przynajmniej nie jest nudno.
Gruba na dachu pierdzi ze strachu
Fajna locha, taka nie za mądra. Byłoby lepiej gdyby dwa złamania otwarte się pojawiły. Locha ma szczęście kwiiik
CrazyEdek napisał/a:
Pokazuje swe umiejętności.
umiejętność primo ultimo to obesrać ścianę w locie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów