📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Inteligentny gosciu. Juz po wykonianiu 20% zadania zrezygnowal, bo zobaczyl, ze i tak nie da rady.
Gruba czy nie, ale fajna dupa. A kto wybrzydza, ten rzadziej rucha.
Dobrze ze chłop się w porę odmulil i ja zrzucił bo winnym wypadku byśmy go na hardzie oglądali.
Warystor napisał/a:
Co za tekst. Takie cos to chyba tylko życiowy przegryw może napisać a dać piwo zawodowy masturbator. W desce zrób dziurę.
Obalił maciorę wykorzystując moment, w którym balans ciężkości poszedł na jedną z racic, bo się od niej uwolnić - on nie tańczył, on ratował życie...
Dla niego była pszczółką na ten moment!
Takby się ruchała super że trzymając sit za kolana leżąc pierdem by Ci daje zmiotła!
Warystor napisał/a:
Takby się ruchała super że trzymając sit za kolana leżąc pierdem by Ci daje zmiotła!
Warystor napisał/a:
Skoro musisz takie walenie brac zeby zaliczyc.... fajnie masz... a tfuuu bleeee
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów