📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Flodzia napisał/a:
Stary, gruby, łysiejący i śmierdzący. Musi mieć tu konto
też o nim słyszałem, podobno ukrywa się pod jakimś nickiem na "F" bo na pewno nie na "H"...
"..Stary, gruby, łysiejący i śmierdzący. Musi mieć tu konto.."
w tym zbiorze mieszczą się wszyscy użytkownicy sadistica łącznie z moją ukochaną Flodzią
w tym zbiorze mieszczą się wszyscy użytkownicy sadistica łącznie z moją ukochaną Flodzią
Pijesz do tej nogi?
lysymisio6969 napisał/a:
"..Stary, gruby, łysiejący i śmierdzący. Musi mieć tu konto.."
Ej nieprawda mam 35 lat średnio gruby nie łysieje i nie śmierdzę (znaczy tak myślę)...
"Stary, gruby, łysiejący i śmierdzący. Musi mieć tu konto" - Dlaczego tak obrażasz swojego męża Flodzia? On wie w ogóle o tym co tu wyprawiasz na Sadolu?!
Flodzia napisał/a:
Stary, gruby, łysiejący i śmierdzący. Musi mieć tu konto
To jakieś 3/4 sadola
Kriski napisał/a:
To jakieś 3/4 sadola
heh, ja jednak myślałem że 3/4 sadola to dzieciaki, ale fakt zapuszczone w swoich puwnicach mogą wyglądać staro, być grube i śmierdzące
@Flodzia
Dołączył 2010 - kurwa 10 lat ogarniałaś, że to nie kwejk? Numery gadu gadu się pojebały?
Dołączył 2010 - kurwa 10 lat ogarniałaś, że to nie kwejk? Numery gadu gadu się pojebały?
boowa1986 napisał/a:
@Flodzia
Ty się odpierdol od Flodzi, już wolę jej kiepskie żarciki niż te gówna co icek halman wstawia z gównianym podkładem muzycznym.
grubasy nie mogą skumać że nie wolno im biegać, mój kolega na przykład nie biega i nogi ma całe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów