Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja sie pytam gdzie w regulaminie jest napisane ze pan kluseczka moze se zjechac....?!
W normalnym świecie powinno być limit 100 kg przykładowo, ale w pojebanym świecie to właściciela za taką tabliczkę by posądzili o antysemityzm i anty lgbt.
W normalnym świecie powinno być limit 100 kg przykładowo, ale w pojebanym świecie to właściciela za taką tabliczkę by posądzili o antysemityzm i anty lgbt.
100kg? normalnie zbudowany, a nawet szczupły, wysoki zdrowy chłop pod tę wagę podchodzi! można by odbić piłeczkę i powiedzieć, że promujesz bulimię, anoreksję i inne chujostwa, bo człowiek ma być wychudzony
Taka lina bez problemu powinna udźwignąć przyjanmniej tonę - jakiś inżynier coś źle zapiął
Albo ostatni raz sprawdzali stan włókien dekadę temu. Tyrolka z takimi obciążeniami raczej dość szybko zużywa liny
Eeeee do wody doleciał. Mięczak piaseczu nie dotknął.
tam gówniak po kolana stoi, więc nie wiem czy pomogło.
100kg? normalnie zbudowany, a nawet szczupły, wysoki zdrowy chłop pod tę wagę podchodzi! można by odbić piłeczkę i powiedzieć, że promujesz bulimię, anoreksję i inne chujostwa, bo człowiek ma być wychudzony
Pamiętaj, że takie bzdury piszą 60kg Oskarki z zapryszczonymi ryjami, którzy nigdy nawet cycka w ręku nie trzymali.
100kg? normalnie zbudowany, a nawet szczupły, wysoki zdrowy chłop pod tę wagę podchodzi! można by odbić piłeczkę i powiedzieć, że promujesz bulimię, anoreksję i inne ch*jostwa, bo człowiek ma być wychudzony
chyba cie pojebało gejozo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów