Radzi sobie całkiem nieźle
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pleso93 napisał/a:
"Grubas".
Jakby Ci taki "grubas" pierdolnął to by Ci łeb odleciał.
Internetowy wojowniku, może zamiast pisać komentarze zostań jasnowidzem skoro potrafisz przewidywać przyszłość.
Może jeździł już zanim był taki tłusty, potem zachorował na coś np cukrzycę i utył jak bania a skille zostaly, w naturze raczej jak ktoś był od zawsze gruby to nie zabiera się za żadne sporty
maksymilian45 napisał/a:
Patrząc na Twoją twarz w Avatarze to nawet gimb na wózku inwalidzkim z jedną ręką by ci wjebał
Internetowy wojowniku, może zamiast pisać komentarze zostań jasnowidzem skoro potrafisz przewidywać przyszłość.
Chory nie chory jest grubasem i chuj, po co ta spina
Lepiej zapierdala niż nie jeden suchoklates.
Jak na codzień gardzę grubasami to dla takich mam szacun. Trochę pojeździ, poskacze i zrzuci balast. Chyba że wali takie sztuczki 10 minut tygodniowo i idzie nawpeirdalać się przed tv na resztę dnia...
Wiedziałem! Na końcu spierdolił, grubasom nie może się wszystko udawać. Oni są jak takie ludzkie pandy.
Fat fuck daje rady. Poza tym to nie czysty rasowo grubas tylko mięśniak obrośnięty tłuszczem. I zwinny skurwensyn!
Ten zwinny skurwesyn kiedyś był chudy i śmigał na desce a teraz przyszedł tam z synem bo dał się namówić na mały pokaz... I nie drewno a technika panie...
hehe czasem tak se myśle, ze pewnie nie jeden gruby tutaj wchodzi i widzi : grubas, świnia, kotlet to tamto hehe...
Ale nadal jest brzydki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów